1;a januari

Nu är det ett nytt år;)  jag känner på mig att det här kommer bli ett hejdundrande bra år! Ska sluta med alla "dåliga vanor" om man kan säga så. Där inräknas, slösa pengar på massa skit, sluta röka osv. Gårdagen var riktigt trevlig, var hos Pallan inne i stan och festade, sen vid 12slaget kilade vi ut för att se på raketerna : ) det var mysigt, älskar raketer dom är så sjukt fina ;) Sen gick vi en sväng på ripan men det kostade fan 150spänn i inträde, så det sket vi i. Vem fan ids lägga ut så mycket pengar.. det kan man ju undra. Istället kilade vi upp på Anatolia och där hittade vi några homies så vi stannade där tills stängning. Och alltid då man festar så blir man ju så förbannat hungrig så gick förbi på matstället och beställde en pizza som smakade förjävla bra ;) Sen fick Elin komma och hämta oss och köra oss till östermalm.. 

justja.. haha måste berätta en sjukt kul grejj som  hände igår på morgonen. Jon öppnade fönstret i vardagsrummet och det sitter som fast med ett snöre så det inte ska kunna fara upp så mycket, men så tänkte vi ju såklart inte på att det  var världens storm ute så helt plötsligt flög hela fönstret iväg och långt for det :o låter inte så kul kanske men ni skulle ha sett ; )

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen blir det en helkväll framför tv;n :) ska se victorias secret fashion show, sen blir väl någon movie : )






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0