26 maj

Idag har det verkligen varit en så kallad soffliggar dag. Jag vaknade och hoppades på att min fruktansvärda magsmärta skulle vara borta, men icket! Jag klev upp och tänkte att det kanske skulle försvinna men det gjorde det inte. Så jag stannade hemma vilket var tur, för jag har inte mått nå vidare bra. Idag fick tydligen  alla i klassen tillbaks sina rapporter, så jag var lite avis för jag hade velat se min. Men som tur är så har man ju en liten spion i klassen vid namn Bella som nyss berättade att hon hade kikat på vad jag fick.. och gott folk jag fick VG! I am fucking happy! XD Den var faktiskt riktigt svår och ändå klarade jag mig så pass bra! wiiee. Nu ska jag dyka ner i spanska boken sen sova så jag orkar leva imorgon.

hejsvejs.


25 maj

Jag är så förbannat less på allt skolarbete nu så jag orkar faktiskt snart inge mer :( Den här veckan har vi: Sv-tal, Svboken utläst, historian påbörjad, geografi rapport, idrottsprov, spanskaprov & livskunskapsläxa. Hur fan tror dom att man ska orka med det. Dessutom har våran klass fått något jävla belastningsschema me det kan ju ta och fara någonstans, för inte bryr någon sig om det. Sitter och försöker göra geografi rapporten nu och det går rent åt skogen, då man har såhär mycket står hjärnan helt still, ingenting går som man vill, eller det går inte överhuvudtaget..

Har dessutom världens magverk:( känns inte alls speciellt roligt, så sitter här och deppar för det också. Nä fyfan vilken dag. Imorse visste jag att det var menat att bli en skitdag, började med att jag försov mig, klev upp tittade mig i spegeln och jag såg ut som ett mongoloid så jag sket i att ens försöka göra något åt mitt utseende.

såhär fräcsh ser jag ut då jag är allmänt less och trött på allt.. (försökte dra till med ett smile så man inte ska se alt för deppig ut och det ser ju sjukt tillgjort ut... men det är de ju också så vad ska man förvänta sig?!)..


24 maj

Jag måste börja med att säga att det har varit fruktansvärt skönt med långhelg! -MMmmhh, fler sånna tack!;) Igår viskade en liten fågel i mitt öra att det var många som skulle till piteåcrusing... -jo tjena! Jag tjatade på mina kamrater och visst dom gick med på det och mot piteå bar det iväg. Efter vägen hände det ena och det andra (vi behöver inte gå in på några detaljer). Då vi väl var framme i piteå var vi rejält taggade och förväntade oss något kul. Haha jag började spana mig omkring och inte fan var det ju mycket bilar där. Den där fågeln hade lurat mig totalt... haha, jag vet inte om man ska säga tur i otur, för kvällen blev trots allt riktigt trevlig :) Den kan sammanfattas med: ett x-antal fyllon, bilvältningar, bilfel, boys och ja massa mer! Kom tillbaks till luleå vid 3 tiden och då var det godnatt för min del.



Nu på sistone har jag nämnt ganska mycket att min lilla kisseunge är lite små missbildad och har ovanligt stora tassar, typ som två valuhven... haha så jag tänkte ju att jag måste lägga upp några bilder så ni får hur sjukt stora dom är :).




23 maj

Jag tror aldrig jag har varit såhär trött som jag är idag.. det är helt sjukt :O somnade sent inatt, jag kunde verkligen inte sova.. hur jag än vred och vände på mig så gick det bara inte. Klockan ringde kvart i 9 och jag lovar er, jag har aldrig velat bara försvinna så mkt i hela mitt liv. Tillslut pallrade jag mig upp från sängen, drack x-antal te koppar för att hålla mig vaken och sedan begav jag mig mot storheden för att "jobba". Vi har alltså suttit där hela dagen och försökt sälja våra förbannade sidensjalar. Dom är verkligen skit fina, men problemet är bara att det är sjukt svårt att försöka sälja det då jordgubbsståndet står bredvid och konkurrerar ut en så det bara sjunger. Nåväl, det är iallafall avklarat så nu ska jag väl försöka njuta och ta det lugnt en stund för att sedan hoppa in i duschen och fixa mig.. känns faktiskt oerhört otaggande men jag tror nog att det löser sig nog:p nu blire att krypa ner i soffan med täcket och slå på en film. tjao!


21 maj

GOTT FOLK!!! min kamera har nu anlänt och jag har redan hunnit ta ett x-antal foton:) Det är så sjukt roligt att ha en kamera igen så man kan bara ta en massa bilder och ha kvar massor av roliga minnen på datorn! Den var lika fin som den var på bilden också om inte finare + att den tar riktigt bra bilder, så det var ett bra köp. Visserligen är det inte någon master kamera men det duger helt klart för lilla mig som kanske inte är bäst i världen på att fota. 

Tyvärr blev det rätt många självporträtt,  men jag kan ju skylla på att man har ju bara gammla bilder på sig själv i datorn;) Fast faktiskt så är den nyaste tagen för jaa... jag vet inte hur många månader sen. Men nu har fotona äntligen uppgraderats och det är huvudsaken. Så nu kommer ni få se mycket mer bilder på min blogg :)



Gårdagen spenderades med Mickis som jag inte har varit med på hur länge som helst. Och det var jätte mysigt att vara med henne igen, hon är ju trots allt en av dom bästa i mitt liv! :) Vi såg den här filmen; Girl interrupted och den var riktigt bra men jag surrade ganska mycket under filmens gång som vanligt så vi förstod inte riktigt allt men vafan.. man får väl se den igen någon gång. Det kan ju inte vara meningen att man ska sitta tyst som en liten mus under hela filmen. Nää, så kan det bara inte vara så om man är med mig kan jag ju förvarna om att filmen kan behövas ses två ggr.

Nu duschen, sen.. no plans;)


17 maj

Återigen en tråkig söndag.. ni måste ju hålla med mig om att dom är verkligen menade att vara tråkiga. Ikväll måste jag göra klart mitt svenska tal, men det finns varken tid eller ork. Det är så sjukligt mycket att göra nu i skolan dom sista veckorna och det känns verkligen som att jag bara vill lägga mig ner och dö. Har fått veta att jag ska jobba på örnens äldreboende i sommar. Jag hade hoppats att få vara på bergnäset men det lär väl vara okej där också, om inte så får man hålla ut ändå :)

Jag har beställt en ny digitalkamera som borde komma någon dag i veckan!:) Det är inte en värstings kamera men den är nog okej och alldeles nog bra för mig! Jag är nämligen ingen fotoexpert utan jag är bara ute efter något så man kan fota då och då. Det är så roligt att ha kvar bildminnen. Det är ju helt prima att den kommer innan sommaren också! ;) valde mellan 3 olika färger och det fick bli en rosa, och den är skit gullig! Eller hur!?:)



14 maj

Hittils har den här dagen varit helt underbar ;) Jag har haft en lektion som var engelska nationella muntliga:) det gick bra och jag kommer få godkänt i engelska, känns riktigt skönt.. slipper man oroa sig över det nå mer! Efter det gick jag och Sara hem till mig och hon fixade i mitt hår och gjorde en fin frisyr med flätor. Hon ska nog göra någon fin frilla på mig till skolavslutningskvällen och hon är super duktig så det känns bra:D Sen var jag och solade med Sanna och Elin i någon timme, var fruktansvärt skönt! Nu sitter jag och väntar på att Sanna ska komma någon gång så ska vi sätta oss ute på altanen i solskenet och bara ta det lugnt! ;) Kanske plugga lite.

tjo.


12 maj

Äntligen en dag som inte har gått åt till att plugga! Ni förstår inte hur skönt det känns att bara få ta det lugnt och inte göra någonting för en gångs skull. Jag tror att man egentligen borde ta en sån här dag minst en gång i veckan, men med mitt hektiska liv så hinns det inte med. På helgerna brukar jag unna mig att göra något kul medans mina veckodagar består av; Plugg, skola, packning, städning... och ja, det var väl typ det. Nu kanske ni förstår hur tråkiga mina veckodagar verkligen är, men då får man se fram emot helgerna ordentligt istället :).

Ikväll har jag som sagt inte pluggat utan jag har varit med Sanna och Elin, vi har sett dh och bara tagit det lugnt och det var otroligt skönt och mysigt:p Elin körde hem mig för ett tag sedan och nu borde jag egentligen plocka undan lite snabbt här hemma för golvet är till störst del täckt av kläder:O hujja, men nu ska jag bara låta det ligga där! Den som stör sig på det får helt enkelt låta bli att titta. Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och bege mig mot min sköna säng:)

tjao.


11 maj

Hela den här dagen har i stort sett spenderats med att tänka... Jag kan inte bestämma mig vad jag ska ha för hårfärg, det är fullkomligt omöjligt. Om jag antingen ska fortsätta färga det åt det röda hållet eller om jag ska göra det brunt med ljusare slingor. Förbannat jobbigt då jag aldrig kan bestämma mig.. På tal om något helt annat så har vi nationellt prov i matte b imorgon. Jag är nervös som ett svin eftersom att jag aldrig har varit någon riktig stjärna inom det ämnet, totalt värdelös faktiskt. Hur som helst så ska boken strax fram och resten av kvällen ska jag alltså ägna åt matten. Det känns inte speciellt peppande men återigen så är det sån där tråkig skit som måste göras.

För att inte få mitt liv att verka allt för tråkigt så kan jag ju lägga till att det är bestämt nu att jag ska göra nagelförlängning en eller två dagar innan skolavslutningen :) Ohh jag längtar sjukt mycket, det är ju ett måste att ha fina och välvårdade naglar.. Ett plus i kanten om dom är långa också! Själv så växer mina egna naglar inte ett enda dugg så därför vill jag vara lite fin. Man får unna sig sådana där saker någon gång ibland. Det känns skönt att det blir i stort sett gratis den här gången och inte kostar runt 1000kr som tidigare. Min mor har nämligen hållt på med nagelförlängning och sånt förrut så hon ska få fixa på mig :)

Nu ska jag baka klart mina mumsiga negerbollar och seddan dyka ner i läxornas tråkiga värld.

tjao.


6 maj

Hade nationellt prov idag  i engelska b, "writing". Man skulle skriva om könsroller i ex; skolan, jobbet, vardagen osv. Man förstod lätt hur man skulle göra så förhoppningsvis så gick det skapligt. Känns skönt att ett prov är stryket från den långa listan iallafall. På fredag är nästa engelska nationella, wish me good luck!

I måndags då jag var på östermalm så lyckades jag skada mig på knät klantig som jag är... och jag förstår inte hur ett skrapsår kan göra så förbannat ont?:O Har iallafall fått order om att jag ska tvätta det varje dag och byta kompress och det är sjukt äckligt. Jag hatar sår i vilka storlekar och former som helst, fast samtidigt är det lite småkul att göra illa sig. Jag gör det så pass sällan så jag får som värsta kicken. I know det låter som att jag har något fel och ja det kanske jag också har ;)

Det känns skit att min kamera fortfarande är på lagning så det i stort sett aldrig kommer in några nya bilder.. vill ha den NUUNUNU! Känner mig stressad. Jag måste ju verkligen ha den till sommarn för då tar man ju alltid som mest med bilder, och man måste ju ha kvar sommarminnen året runt :) Så jag ber verkligen om att den kommer snart! Nu ska jag kolla då min mor gör löshår på sin kompis, vill se hur fan man gör egentligen med sånna där microringar.


jaa.. behöver jag ens skriva något? haha

tjaoo


5 maj

Nu är man hemma i luleå igen och det känns fruktansvärt skönt :) Jag har saknat alla här hemma så sjukt mycket och ändå har jag bara varit borta en vecka.. Jag kommer nog aldrig kunna flytta från lilla söta luleå. Resan har varit helt underbar men samtidigt så har det varit satans jobbigt. En sak alla borde skriva in på sin "att göra lista" innan dom dör, är definitivt att åka och se Auschwitz och Birkenau. Det går inte att förklara vilken känsla det är att vara där. Jag trodde innan att jag visste hur det var för att jag har jobbat så mycket om det. Men ojoj så fel jag hade. Det var fruktansvärt att se alla bevis där borta. Så jag kan ju meddela att jag har grinat som aldrig förr där borta i Polen. Trodde faktiskt inte att det skulle beröra en så pass mycket som det gjorde. Men det tog ett tag innan man verkligen förstod och då lossnade allt. Har inte hunnit få in så många bilder på datorn ännu men jag kan lägga upp några!


Tågrälsen in till birkenau

Sjukt mycket hår från döda människor











där var några bilder från Polen resan!



RSS 2.0