26 augusti

Jahapp då sitter man här nyvaken och jävlig.. Känner att jag hade velat ha en riktig hemmadag idag. Då jag bara hade velat ligga och se någon bra film och mysa. Men så blir det inte, så det blir till att börja traska mot skolan om ett tag. Har inte sovit något på hela natten på grund av att det var 1000grader varmt i lägenheten konstigt nog + att jag bara drömde mardrömmar då jag väl somnade.

Nåväl nu ska jag plocka ihop lite och sen börja promenixa :)

ciao.

Långa och fina naglar is the shit;)



inte en särskilt bra bild, men där ser man min nuvarande nagelförlängning som Mickis har gjort:) visst är hon duktig?

25 augusti

Mitt schema känns inte speciellt peppande måste jag säga.. Jag har massa hål överallt som jag inte gillar, jag menar... vad fan ska man då göra? Idag har vi startat lite smått med Indien projektet.. Vi Surrade ihop oss om vad som kan vara intressant. och kom ganska snabbt fram till ungdomars vardag och fritid. För då blir det väldigt socialt där borta i indien och på så sätt tror jag att det kan bli riktigt kul. Jag kommer göra arbetet med Bella och det tror jag kommer funka skit bra för hon är verkligen toppen! :)



Ciao.

23 augusti

Jag måste ta och erkänna att det inte känns speciellt taggande med skola imorgon. Det hade varit riktigt skönt att få ledigt några veckor till, men det känns iallafall bra att första veckan blir relativt lugn:) Det enda positiva är väl att man ska få träffa alla igen.. För jag har verkligen varit jätte dålig på att hålla kontakten med många i klassen.

Igår spenderades kvällen i piteå och det var faktiskt trevligt.. Det var jag, elin, björn, johanna och johan. Vi for runt och cruisade omkring och jag och Elin tog det lugnt:) Det konstiga är att då vi var framme luleå då det bara var jag och elin så började det plöstligt hända en massa spännande saker;) kan inte riktigt gå in på vad men det var kul iallafall. Jag fick mig en hel del skrattanfall, dom kan ha berott på att jag var en aning övertrött också menmen..

Nu ska jag strax bege mig mot sängen så man orkar upp till skolan imorgon och inte är allt för trött.. Hela sommarn har jag sovit hela dagarna men nu är det färdighaft. Klockan står nu ställd på 07.00 och det kommer förmodligen inte vara speciellt lätt att ta sig upp. Nåväl man får helt enkelt göra sitt bästa!


Godnatt gott folk!

19 augusti

Sorry.. Jag har glömt/inte haft tid att skriva nå i bloggen på senaste men jag ska bättra mig, i promise;). Kan ju ta och meddela att jag besökt tandläkaren igår och jag hade inget hål eller minsta lilla fel på mina tänder. Det kändes fruktansvärt skönt eftersom jag har min lilla tandläkarskräck... om än den inte är speciellt stor så är tandläkarbesök inte nå vidare populära hos mig.

Jag har också hunnit med att göra nagelförlängning och det blev riktigt fint den här gången. Det var Mickis som gjorde dom på mig och då blev det alltså gratis för mig;) Jag kan lägga upp bild då jag hittar min j*vla usbkabel till kameran.

Ikväll är det onsdagsklubben och jag måste ju erkänna att det hade varit riktigt skojj att gå ut en sväng och bara härja omkring men nepp det blir inget utav det..  Nu ska jag kila ut på en lång prommis med hunden och sen blir det att ta en dusch, eller kanske ett vaaaarmt bad, det kändes väldigt lockande;). 

ciao 


10 augusti

Ännu en dag då jag sovit bort i princip hela dagen! Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag kan nog sova hur mycket som helst utan att ens vilja kliva upp hur sängen.  Man kanske borde ta och införskaffa en oskön sänge eller något, för jag gruvar mig väldigt mycket om hur jag ska orka upp då skolan sätter igångigen. Idag blir det att gå en sväng på stan sådär på eftermiddagen med mickis lillasyster carro:) vi ska kika om vi hittar nå spännande att införskaffa till garderoben. Nu ska jag sätta igång med städningen så det inte blir så stressigt sen.


tjao!


10 augusti

Ikväll har jag umgåtts med Nathalie, Joel och Olivia:) vi for en sväng till piteå för att hämta nå bildelar och sen raka vägen mot eldpipor och plåt för att fixa med Daniels lång. Jag gjorde dock inte ett skit med dom flesta andra jobbade på och slet. Imorgon bär det mestr troligt av mot råne en sväng för att hälsa på Nathalies mamma, det kan ju bli mysigt med en liten biltur sådär (jag är ett stort fan av att åka bil).

Jag har ju glömt att jag har bilder från då jag var och tältade på skvalpen kom jag på.. Ser det inte ut att vara iallafall luleås finaste ö?;)


 



8 augusti

Jag är helt förvånad:O Min lilla misse brukar aldrig vara kelsjuk utan är helst för sig själv och är i lite skymundan.. Men nu, tro det eller ej så ligger hon i min famn och gosar och spinner som aldrig förr. Katter är mysiga och fantastiska djur;) i love them.

Gårdagen spenderades med Nathalie, Joel och Olivia. Vi åkte runt i bam;en och chillade gärnet.. (om man nu kan säga så) ;). Fastän mestadels av kvällen spenderades utanför eldpipor i hopp om att få klartfixat en bil så var det kul. Fast det är ju klart.. om man har trevligt sällskap så är det kul vad man än gör. Även om man bara sitter och tittar på stjärnorna så är det kul. Det är vid sådana tillfällen man vet att man umgås med rätt personer:)

Jag känner mig på fantastist bra humör idag, vilket jag inte alltid brukar göra;) haha.. Det är väl bara att bege sig ut i solen en liten stund till nu innan det är för sent. Senare ska jag börja röra mig mot östermalm och mata Nathalies och jons katter så dom inte svälter ihjäl.

tjao.

3 augusti

Idag hade jag tänkt hinna med att göra några välbehövliga saker som tex; städning, packning och sånna tråkigheter. Men självklart så sov jag bort hela dagen och då jag klev upp la jag mig i soffan med täcket och såg film. Alltså kan man konstatera att jag inte gjort ett skit idag. Nu måste jag istället börja stresspacka och städa såhär på kvällskvisten.. Känns inte lockande måste jag ju säga men nåväl.. ingen ide att klaga man får ju faktiskt skylla sig själv.

nä nu ska jag ta tag i dom där förbannade sakerna..

ciao :)


3 augusti

Den så kallade partyhelgen är nu över och jaa.. man har fått uppleva ett flertal olika saker, både bra och dåliga. Men det är väl så det är så det är en riktig party helg. Man kan ju som inte förvänta sig att det bara ska hända bra saker. Nåväl, min gullemickis och hennes karl for till stockholm tidigare idag och det känns faktiskt förjävla tråkigt måste jag erkänna. Skulle hellre vilja att dom var hemma. Men dom blir bara borta 1 och en halv vecka så det ska jag nog klara.

Har iallafall bestämt mig för att fara och tälta tisdag och onsdag på skvalpen med familjen. Jag har inte varit där sen jag kanske var 5år så det ska bli kul. Alla säger ju att det är så fint där och det tror jag absolut att det är. Jag får väl meddela er om vad jag tyckte om stället sen, och förmodligen ladda upp några bilder. Kameran kommer nämligen vara fullt laddad!



Nu väntar den nybäddade och förbannat sköna sängen.

Ciao.


RSS 2.0