Krakow here i come!

Idag klockan 20.00 går tåget till stockholm, sen flyg 2 timmar så är jag framme i Krakow (Polen). Jag har börjat få resfeber eller något för jag känner mig jätte varm och super pirrig i magen. Jag har nyss varit och köpt lite saker till tåget och så jävla likt mig.. alla andra kommer förmodligen ha tagit med sig en lite smart matsäck på tåget typ (juice, mackor, drickyoghurt osv) men där kommer jag komma med en cola och två förbannade ölkorvar;D haha! men det är gott!

Vi ska få besöka massvis av fina byggnader och se gamla kurkor som tydligen ska vara skit fina, sen har man ju såklart fritid också då man kan göra lite vad man vill. Det finns också ett 7-vånings shoppingcenter i Krakow, och det ska jag garanterat besöka!:D Samtidigt kommer man nog få uppleva mycket tårar och sorg då vi ska besöka Förintelselägren. Men samtidigt så är det nog en fantastisk upplevelse att vekligen få bekräftat att något så hemskt har funnits.



 

Önska mig lycka till!:) kommer sakna er alla även fast jag bara blir borta en vecka..
Puusss!

25 april

Jaha... nu var den här fredagen slut.. :p Kvällen har ändå varit trevlig även om den slutade rätt tidigt.. Har åkt bil (raggat omkrin på stan osv) jag vet gott folk... det låter inte så kul men det var faktiskt det ;p Umgåtts med Elin och varit en sväng på en svensexa :) Har även hunnit med att träffa mina kära Michaela och Nahalie och deras karlar Kristoffer och Jon :D Trevliga prickar det där.. jag diggar er som faaaaaaan;) Ah jag har otroligt trist just nu... är för pigg för att sova, och för seg för att göra något.. men det enda vettiga är väl trots allt att bädda ner sig i sängen. Imorgon ska jag ändå upp typ vid 9 tiden för jag ska nämligen hjälpa min morfar att flyttstäda, fyfaaan vad tråkigt... men man måste ju ställa upp. Imorgon vet jag ännu inte vad som händer men känner att jag vill göra något kul då jag far på söndag från luleå till Polen. Ska bara vara borta i en vecka, men skitsamma nu är jag döende.. ska sova nu..

Godnatt era gamla hönor från jerusalems trakter..

23 april

Känns tråkigt att även den här kvällen måste spenderas med en massa jävla pluggande. Ska skriva en rapport som är otroligt svår + att jag ska gå en lång prommis med Sanna som vanligt. Det är ju inte tråkigt men det där förbannade plugget, suck...

Nu är det verkligen inte länge tills vi anländer till Krakow, har fått veta att det finns ett köpcenter där som är 7 våningar och två med bara skor : ) jag hoppas att det finns någon edhardy butik där för då jävlar ska jag shoppa!:) Ed hardy måste ha det finaste sortimentet i hela vida världen, mmmh jag bara älskar deras linnen (speciellt dom långa varianterna).

nä nu måste jag sätta igång med plugget.
tjao


21 april

I morse då jag klev upp såg jag ut som en vissen blomma. Har sovit jätte dåligt inatt, och gott folk... på mig syns det då jag har fått för lite sömn, jag ser totalt döende ut. Tur var det att jag hann få i mig några koppar te innan jag drog mig mot skolan (vilket kändes fruktansvärt jobbigt). Väl i skolan var det riktigt trevligt, jag tror att carro också var lite trött idag för detär då jag och Carro verkligen är på g med vår härliga humor;) Jag hann deppa till igen då jag gick för att ha livskunskap medans många andra slutade för dagen och gick hem eller skulle gå på stan i solskenet. Men då jag väl kom till lärkan så då hade jag ingen lektion. Satte mig ute och njöt av solen med Bellabus och hennes kompis ett tag innan jag pallrade mig hemmåt.

Jag pluggade, bakade sockerkaka, lagade middag, diskade, städade och ja jag vet inte hur mycket nytta jag har gjort egentligen :) Sen vid åtta tiden så kom Sanna till stan och vi gick våra  nu mer "dagliga runda" med som är runt sjön där vid malmudden. Var väl och promenerade i en timme kanske och det känns otroligt skönt nu såhär efteråt. Kommer nog sova gott! Ska ta en dusch nu och sen smörja in mig med lite brun utan sol så jag förhoppningsvis blir lite brun iallafall. För just nu lyser det om mig för att jag är så fruktansvärt vit! Tur som det är så ska jag och Carro sola imorgon så man får en färg som håller i sig lite längre..

nu börjar jag bli trött, så Godnatt gott folk!

.


20 april

Fan så duktig jag är. Har just kommit hem från en långpromenad med sanna och min hund. Började att promenera från mig (vid statoil) sen vidare till min mormor som bor på malmudden och hämtade min hund, sen vandrade vi vidare och gick runt den där stora sjön som är där bredvid och förbi på östermalm hos nathalie och jon hann vi en sväng också och sen vidare tillbaks hela vägen :) har promenerat i sammanlagt 2 timmar, jag känner mig förjävla bra ;)

Nu ska jag ta tag i lite plugg tråkigt nog men det är ju sånt som ändå måste göras förr eller senare så lika bra att göra bort skiten. Sen om det inte blir allt för sent ska jag nog ta mig en bastu och göra ansiktsmask och sånt myspys:) Först av allt ska jag koka mig en kopp smarrigt efterlängdtat te ;) - MMmmmmm


19 april

Mitt i allt kom jag på att det just nu endast är en vecka tills jag åker till Krakow (som ligger i polen). Shit, det är helt sjukt för jag har gått och trott att det iallafall har varit minst två veckor kvar. Men nä, tiden går så sjukt snabbt ibland. Jag har väldigt blandade känslor om den där resan ska ni veta. Jag känner mig både förväntansfull och skit taggad, men samtidigt vet jag att jag kommer få uppleva en väldans massa tårar, sorg och ja jag vet inte... väldigt mycket blandade känslor iallafall. Så det är skit svårt att säga om det ska bli kul eller inte.

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade underbart sköna säng så man orkar med en dag i skolan med plugg, plugg och åter plugg. Nåja, det är skönt då skiten är bortgjord.
Nattiatti.


 


12 april

Jag kan inte sluta tänka på att det faktiskt är sommar snart :) Sommaren förra året var sjukt rolig och otroligt händelserik. Och tro mig den här sommaren ska bli ännu bättre! Det är en riktigt skön tid där både en hel del festande ingår, fara och tälta, bada, sola och ja allt sånt där underbart :) Det går inte att förklara hur mycket jag längtar.. har just kollat igenom alla sommarbilder på min dator och GUD så härligt det ser ut på precis varenda bild! Det kommer upp en himla massa roliga minnen ;) -fan.. vad jag vill ha sommar :)

  

10 april

Igår var dagen då man "egentligen skulle festa".. i stort sett alla gjorde då det iallafall, men inte jag! Jag tog det hur lugnt som helst och bara myste på och smaskade i mig godis och diverse andra godsaker. : ) Idag har jag ingen aning om vad som händer, jag känner bara för att ta det lugnt idag också, kanske umgås med någon och se film och sådär. Orkar iallafall inte festa. Fast med mig vet man aldrig, jag kan vara hur seg och lat som helst ena sekunden och sen nästa så är jag totalt taggad på fest;) Så man ska väl inte säga för mycket antar jag. 

Morgondagen är iallafall planerad. Jag, Nathalie och Jon ska ut med skotern på dagen med min far och hans homies. Sen ska han ha party hemma hos sig och grilla och sådär, så vi ska äta och vara där på party, sen får man väl se om det blir att vi stannar kvar på kära bergnäset eller om vi far iväg på något annat galej. -Jag tror iallafall att det kommer bli trevligt att som få vara hemma, för påskhelgen känns ändå som en "familjegrej" trots allt.

Nu ska jag städa undan här hemma för det ser förjävligt ut! Kläder över hela golvet, massvis av skor som står precis innanför ytterdörren så man knappt kommer in, sopor och tusentals grejer. Så det lär väl ta sin lilla stund. Sen kanske man bjuder över någon på middag eller något för det blir att vara ensammen ikväll.

Nåja, GLAD PÅSK! :)

8 april

Idag fick jag höra att några vänner tyckte att jag skulle blogga oftare och skriva ner alla mina tankar. Om jag skulle göra det så kan jag lova att varje blogginlägg skulle bli typ 1000sidor långt för jag är en riktig tänkare (även om det kanske inte verkar så). Haha fast jag förstår inte varför jag aldrig kan tänka på nödvändiga saker som skola eller något. Nä istället sitter jag och tänker helt sjuka tankar, fast som i och för sig är jävligt roliga ;) haha kanske ändå ska fortsätta med dom.  Och inget bloggande om alla mina sjuka tankar blir det nog. -Folk skulle bli vättskrämda ;)

7 april

Har suttit och skrivit ett rätt långt inlägg nu och jo tror ni inte att jag (klantig som jag alltid är) råkar trycka på någon jävla knapp så allt blir skit stort som om man vore halvt blind eller något. Blir så less och jag orkar då fan inte skriva om allt.

Så jag säger bara:
Nu blir det på med fetingjackan, vantarna och mössan.. Sen ut på en prommis med hunden :)

auf wiedersehen.

6 april

WTF säger jag bara... jag är tröttare än tröttast just nu och känns som att jag skulle kunna falla ihop och dö på fläcken precis när som helst. Känner mig allmänt uppsvälld och äcklig och det är ju inte något plus i kanten det heller.

Jag har ingått i ett nyttighetslöfte med Carro, Bella, SaraN och Linnea. (det innebär inget godis, chips eller liknande på vardagarna). Vi får se hur det kommer gå med det men jag ska verkligen försöka hålla det! Var och handlade på Willys för någon timma sedan och jag fastnade såklart på en gång vid choklad-kakorna som bara lyste som om dom var gjord av guld där i hyllan. Jag knackade mig ganska snabbt i huvudet och stället kom jag hem med en förpackning vindruvor.
-Bra va!?;)

Kvällen har inga som helst planer och det känns riktigt skönt :) Jag ska göra mig en kopp kärleks te, ta mina vindruvor och slå på en film och bara mysa. För en gångs skull så finns inte det där förbannade pluggandet, och det känns skönt, otroligt skönt!


adios!

5 april

Tråkigt nog är helgen slut nu i stort sett, och skolångesten börjar komma. Har både skriftligt och muntligt prov i spanska och jag är nervös som ett as + att jag måste spendera PRECIS hela kvällen till att plugga. Hade kanske egentligen velat ta en promenad på isen, eller mysa och se film, ta fina bilder ute i vädret eller vad som helst.. Nåja det går inte för sig.. måste lära mig att sluta drömma mig bort hela tiden och inse att vissa saker måste faktiskt göras, hur tråkiga dom än är.

Fredagen spenderades med mina kära vänner Elin och Sanna. Vi gjorde inte alls något speciellt, skjutsade fyllesvin och sådär.. låter kanske inte så trevligt, men det är ganska underhållande att se hur alla berusade människor beter sig. Och förmodligen så beter man sig likadant själv också. (tragiskt nog)

Igår (lördag) var jag med mitt andra lilla gäng på östermalm och småfestade och hade det riktigt trevligt ändå. Lite senare på kvällskvisten så ringde vi en dyr förbannad taxi och for till stan på partey. Men det var ändå rätt så trevligt där borta, så det gjorde inet så mkt att vi la ut lite pengar på en taxi. Slösade som vanligt upp pengar på onödiga saker.. tvingade med mig Nathalie till statoil för att jag skulle bjuda henne på en korv och mig själv då + att jag promt skulle ha tuggummi. Då jag kom fram och skulle betala så fungerade ju självklart inte mitt kort. Det måste ha avmagnitiserat sig eller något.. så jag tjurade genast ihop och blev småsne. Nathalie fick då ta fram sitt kort och betala grejerna så det blev inte så mycket bjudning för mig ; ) kanske är så man ska börja göra i framtiden, snika på andra. Nä, det skulle jag aldrig kunna göra. Får typ dåligt samveta bara av att låna 50kr.

Nu ska jag packa klart mina saker för att sedan fara till min mamma.

Ciao.. / trött och sliten tej.




1 april

Jaa idag är det väl meningen att man ska driva med alla;) fyfan vad kul! XD Fast är man sämst i världen på att ljuga så kanske det inte är en speciellt lyckad dag. Nåja, jag kan ta och meddela att Nationellaprovet i  SvenskaB (den skriftliga delen) är gjord nu och jag tror då att jag får godkänt iallafall vilket är huvudsaken. Klart att det är roligt att få bättre, men jag är ändå nöjd med min insats och man vet ju som sagt aldrig vad man får för betyg. Det fanns 9 ämnen man kunde välja mellan och jag valde "nr8 -ljuset i biosalongen" eller nå sånt hette den. Man skulle skriva en krönika om en film som hade påverkat en på ett speciellt sätt, som man tycker är bra och varför. Jag valde såklart att skriva om American history x för att den är så sjukt bra, och kan mycket om den. 

Skolan är slut för idag, och nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. Fast jag tänkte att eftersom jag bor i stan nu så kanske jag borde ta och kila in en sväng på stan och införskaffa något nytt till garderoben i klädväg, eller varför inte ett par söta skor?!=) Ska försöka att inte slösa upp alla pengar på en gång den här månaden så om det blir något nytt, får jag nog nöja mig med något från gina... -billigt och bra!

Gör mig en tjänst... -Njut av det härliga vädret idag! :)

RSS 2.0