30 juli

Nu är det torsdag och äntligen "helg". Ska på lk ikväll med gravida Mickis, så vi ska alltså bara ta det lugnt.. Väntar på att hon ska komma hit så ska vi börja göra oss i ordning. Det kan ju inte bli mer perfekt med vädret, 22% och strålande sol:) -it´s fantastic!

haha fyfan vad jag och Mickispickis har svammlat dom senaste dagarna. Vi har nämligen inte umgåtts så här mycket på länge så vi har pratat om precis allt och ingenting. Vi har heller inte gjort något speciellt men ändå har det varit fruktansvärt kul. vi har väl tex planerat hela nästa sommar. Sanningen är nog att ingen av våra planer kommer  stämma in exakt så som vi tror, men vi har börjat tagga till. Nästa sommar kommer bli grym;)

Ciao

12 juli

Förlåt det var ett tag sedan som jag skrev nu igen..men nu ska jag försöka skärpa mig på riktigt för det är faktiskt kul att ha en blogg sometimes och om man bara skrivier då och då så ids ju ingen läsa tillslut, så nu ska jag bli mer engagerad i bloggandet.

Jag lägger upp några bilder för att sammanfatta "mellanrummet"  :)










9 juli

ja nu har det blivit ett stort sånt där uppehåll i bloggen igen.. Kan bero på att jag har haft så sjukt mycket att göra eftersom att jag är en så fruktansvärt upptagen kvinna! *host*. Nä så är inte fallet, grejen är den att jag har helt enkelt inte har haft ork.

Sen undrar jag över en sak.. Kan någon tala om för mig vars sommarvärmen och solen är? Ta bort detta förbannade tråk väder för jag vill steka i solen så man får en bränna någon gång. Just nu får jag dagligen frågan: -är du drakula?.. ja utan att överdriva så är det något i den stilen. Snart börjar jag väl suga blod också! :O -GE MIG SOL JAG VILL INTE VARA VAMPYR!

RSS 2.0