äntligen fredag

börjar inte förrens klockan 1 idag, så bestämde mig för att hinna med lite vettiga saker innan. For från örnäset vid 9 sen blev det in på Gossip och fixa naglarna -äntligen.. mina egna naglar är inge fina alls, så alltid kul att få fixat. Gjorde dom lite längre än sist den här gången men dom blev snygga : ) -taack Lena! Jag kan lägga ut bilder sen så ni får se hur fina dom blev! Ikväll vet jag då inte vad som händer.. är lite små sugen på att festa, så kanske blir det.. får se.. Ska kolla vad mina sötnosar nathalie och michaela ska göra.. kanske skriver mer sen.. nu är det spanska plugg som gäller :( ska laga mig någon lunch också..

ciaooo


veckan börjar..

Klev upp vid 7 i morse men insåg ganska snabbt att jag inte var kry ännu, hade fortfarande feber så tog en dusch för att sedan krypa ner igen under det varma sköna duntäcket :) vaknade till där vid 11.00 hade feber fortfarande men orkade bara inte vara hemma så då kom min kära mormor och plockade upp mig, så är där nu. Hon ska bjuda på gomiddag nu igen;) Lövbiff, potatisgratäng och grönpepparsås -MUMMA!

Igår var jag och hälsade på hemma hos nathalie och jon, såg en film och myste med sötkissarna lite, åkte buss hem rätt tidigt och var ju både småsjuk och sjukt trött, så direkt jag kom hem så dog jag i sängen.

Michaela kom hem från Överkalix idag men jag kan inte träffa henne för jag måste plugga som ett as ikväll, och likaså imorgon :( Så får väl bli på torsdag.. fick veta att mickis och krille har fått en lägenhet på hertsön också, och inflyttningen är redan nästa vecka, då får jag någon fler att komma och våldgästa hos;)


fan

precis då allting börjar bli sådär perfekt i ens liv och allt går som på en räls (förrutom att jag är sjuk hela tiden) så är det alltid.. precis varje gång så att det förstörs lika snabbt. För typ 5min sen var allt glada gubben, jag var till och med peppad till att plugga. Men nu känns det bara som att jag vill skita i allt, orkar inte.. orkar inte vara hemma ikväll heller för att allt ändå bara är skit där, så ska väl antingen fara till dom bästa i världen - Nathalie och Michaela, eller så blir det att sova hos mormor.. får se! Just nu känns det iallafall som att jag inte vill vara hemma på hela veckan, kanske stannar hos pappa längre iallafall.. äh.. ska försöka att inte grubbla mer över det nu men grejen är den att det känns som att ingenting kommer bli bra. fan också :( skiter i att skriva nå mer nu.. kanske blir på bättre humör sen..

hej..


movietime

Då man är hemma och är sjuk så är ju det man i stort sett gör är att se film hela tiden : ) så här  är dom jag nyligast har sett:

      

Alla dom här filmerna är sjukligt bra : ) det är sånna filmer man verkligen måste se! American History X har ju dom allra flesta redan sett så den behöver jag inte säga något om. Felon är helt klart en av mina nya favorit filmer.. hade inte sett den tidigare, men jag säger då det.. den är sjukligt bra. Skulle kunna se den 1000gånger om. Den handlar om en kille och hans familj som får inbrott i huset och så hamnar han i fängelse osv.. - Se den! och sen säger ni vad ni tyckte om den.. garanterar nästan att det är något ni kommer gilla. Death Sentence är också riktitg bra fast inte lika bra som Felon men nästan ;) den handlar om en pappa vars unge blir dödad, så ska han "hämnas" på dom som gjorde det osv. För en gångs skull lyckades jag riktitg bra med valet av filmer. Annars brukar det ju vara så att nästan de flesta är skit. aja, ta en filmkväll ni också och se dom här filmerna om ni inte redan sett dom : )


 


sjukling

Idag är det 3;e dagen jag ligger hemma och är sjuk :( det känns förjävla tråkigt ska jag tala om. Finns inte ett skit att göra! eller finns gör det ju men grejen är ju den att man bara ligger i soffan och degar som en annan gammal sengångare eller något..

Alltså kan man ha mer otur än mig? igår tänkte jag köpa världens sötaste kattunge.. den var smålurvig och helvit, men nä.. då vi ringde så hade den precis blivit såld och då blev jag på vrången och skulle slita till mig en stol.. gissa vad som hände då? Ännu en nagel gick av, så då blire att lägga ut 100kr till på det som inte ens finns.. har otroligt lite pengar just nu alltså=s Satt och kollade på blocket alldelens nyss och då hade det kommit in en kattkille p 1,5 år i Piteå som jag diggar. Verkar vara skit söt och inte allt för dyr :) visst är det ju kul att ha en kattunge men den här var som så fin!



Får se hur det blir med den saken, måste fundera ; ) åhh.. jag som hade tänkt dra till med party i helgen men som sagt så blire istället att ligga hemma. ska väl försöka ta fram böckerna och plugga lite, så man får något vettigt gjort iallafall. Nä nu blir det konsum och köpa gurka och dipp : )

Ciaoo


tisdag.. en sjukt jobbig dag

vem håller inte med om att dom inte är jobbiga. Det är då man börjar bli sådär trött + att jag slutar kl: 16.00.. jävligt jobbigt kom hem där vid halv 5, sen flitig som man är så lagade jag mat (kyckling och pommes) och sen bakade jag en sockerkaka och så har jag hunnit storstäda och nu ska jag starta med spanskan :( GUD så jobbigt! Är verkligen inte lockande. Ska kunna berätta en hel text på spanska.. även fast jag går spanska steg 4 så kan jag typ fortfarande säga: Hola me llamo emma och knappt nå mer ; ) -suveränt! haha

hmm.. jo något positivt kan man ju säga också, jag har fått dessa två grejerna av min mormor igår. Jag verkligen älskar att använda den där volume mastern, asigt bra : ) har så tråkigt och platt hår annars, men med den får man verkligen volym. Imorgon ska jag fara med min mormor och köpa en röd hårfärg på Dahls.. Ska pröva någonting nytt. Blir att klippa topparna också, fast sånt märks ju aldrig.



                               


Nää.. nu väntar pluggningen.. försöker hitta på en massa ursäkter för att slippa, men det går som inte att komma undan de. Ska se en movie också innan de blir allt för sent, ska ju trots allt upp kl: 07.00 aja..

Ciaooo


Helgens bravader

Fredagen blev inte riktigt som tänkt.. hade planerat att gå ut men istället satt vi på östermalm och små festade och efter ett tag skulle michaela, nathalie, krille och jon gå ut. Så jag vandrade med dom till stan och sen gick jag hem : ) var faktiskt riktigt skönt att gå och sova i tid för en gångs skull.. Happ finns inte så mer att säga om den dagen ; ) igår alltså lördag så for jag med samma gammla människor till överkalix : ) väldigt trevligt, på vägen stannade vi och åt på vippabacken, suveränt god mat måste jag säga. Vi satt och kollade i någon timme då mickis och nathalies karlar repade med bandet. Sen for vi på ett litet partajj i svartbyn. Det var trevligt, men även igår blev det att fara hem och sova någorlunda i tid.. Kom väl tillbaks till krilles lägenhet där vid 1 kanske. Idag är jag skit trött, ska lägga mig i badet nu. Fan så skönt : )

ciao


GLAD EMMMAA

Alltså idag är verkligen en sån där toppen dag : ) jag är på riktigt bra humör och allting går som smort. Har just stått och diskat bort ett helt berg av disk och inte ens de kändes jobbigt, annars brukar jag kunna göra precis vad som helst för att slippa diska. Jag sitter och kollar omkring på blocket som en nörd hela tiden, vill att det ska komma några söta kattungar till salu. Men hittils har det inte kommit någon sån där som man riktigt fastnar för. Vissa katter är fan rent utav fula! Eller kanske inte fula men som ful/söta : ) Ikväll är en kväll igen med inga planer, ovanligt för att vara mig.. jag brukar typ i stort sett alltid ha något planerat. Känner på mig att jag vill hitta på något, umgås med folk och så, vill inte sitta hemma och häcka iallafall. Nu då jag är på så bra humör måste man ju som dela med sig av det ; ) aja, får de vars det bär av.

Hittade en bild på mig då jag var blondin, ganska gammal
i och för sig men saknar det fan lite :/ menmen, mörkt är också nice : )



Ciiiaaoo

12;e januari

Måndag.. känns riktigt surt faktiskt, man är alltid så trött då, eller iallafall jag. Vaknade klockan 7 i morse och riktigt släpade mig till duschen. Fick jag för mig att jag hade feber, och jovisst det stämde. Låg hemma och vilade hela förmiddagen sen där vid 13.00 pallrade jag mig ut från lägenheten och gjorde ett prov i naturkunskap. Vet inte hur det gick men hoppas på ett bra resultat : ) Nu ska jag laga mig lite pyttipanna, haha vet inte vad tusan jag fick för mig att göra de för men så blir det iallafall ; ) kanske för att det är så smidigt. Kvällen är än så länge oklar, men ska iallafall plugga lite. Träffade Sanna en sväng idag, och bestämde att jag ska hälsa på henne på bredviken på onsdag  eller torsdag, blir nice : ) börjar vara ett tag sen man var där nu. Aja, matlagningen väntar. 

ciao 


11;e januari

idag är det söndag.. förjävla skönt;) ska bara sega omkring hela kvällen och pyssla på. Borde städa lite, men det känns faktiskt för jobbigt, lovade Nathalie och Jon att göra lappar till deras dörr och brevlåda,. men nu fick jag veta att vi inte ens hade den där maskinen kvar hemma. Så det var ju inte så bra, men ska försöka lösa det ändå.

Mina naglar börjar se lite slitna ut nu =s och jag har inte tid för att fylla på dom förrens nästa måndag. Men ska försöka hålla dom i någorlunda bra skick tills dess. Jag vet inte vad det är för fel på mig men har jätte ont i hela kroppen känns som att jag har en sjuk träningsverk men jag har inte tränat på länge så det är inte det. Aja, det försvinner nog snart. Planerna för helgen är visst redan fixade.. Fick just veta att Mickis ska bjuda mig på en fylla : ) Så blir väl utgång då också, för de blev inte någon i helgen. Nu ska jag hoppa i duschen, sen fara och fika och hälsa på några med min mamma. Blir mysigt : )

ciao


7;e januari

Idag steg jag upp där vid 9 tiden även fast jag egentligen kunde sova hur länge jag ville ;) men måste vänja sig.. imorgon blire att stiga upp 7.. känns inte alls lockande men vad fan man måste ju. Efter jag hade käkat frukost och sett en film gjort mig i ordning och sådär for jag till Gossip för att fixa en av mina naglar som var helt total pajjad.. vet inte vad jag har lyckats med den var trasig en dag då jag vaknade på morgonen=s och jag menar.. i sängen finns ju inte så mycket man kan pajja den på. Nåja fick lite rabatt och sådär så blev ca 100kr, inte så farligt. Michaela kom instormandes då jag precis var klar, vilken tajming alltså. Så vi kikade runt en sväng på stan med Emmsi, Nathalie och Jon men var inte så kul så vi drog mot tuna : ) Carro (mickis lillsyrra) fyllde 16 idag så vi fikade och åt gomat där. MYYS.. Nu måste jag fanimej lägga mig, ska ju som sagt upp 7 imorgon :(


5;e januari

jaa nu sitter man här hemma och det är sjukt vilken ångest jag har att lovet typ är slut :( Inge kul alls.. Men Michaela muntrade upp mig med att vi borde göra något i helgen, så vi kom fram till att vi skulle gå ut, blir väl det gammla vanliga stället (anatolia) men det är som trevligt där tycker jag =) I lördags bastade jag, emma, lisette och tre grabbs, var sjukt skönt. Sen tog vi en sväng ut på anatolia. Jag har så jävla tråkigt nu så jag funderar på om jag ska fara till östermalm och hälsa på Nathalie och Jon. Lär ju vara roligare där än att sitta här hemma helt själv.. Ska hoppa i duschen nu och sen får jag se vars det bär av ;) 

var förresten och hälsade på min vovve idag;) han är så söt...


1;a januari

Nu är det ett nytt år;)  jag känner på mig att det här kommer bli ett hejdundrande bra år! Ska sluta med alla "dåliga vanor" om man kan säga så. Där inräknas, slösa pengar på massa skit, sluta röka osv. Gårdagen var riktigt trevlig, var hos Pallan inne i stan och festade, sen vid 12slaget kilade vi ut för att se på raketerna : ) det var mysigt, älskar raketer dom är så sjukt fina ;) Sen gick vi en sväng på ripan men det kostade fan 150spänn i inträde, så det sket vi i. Vem fan ids lägga ut så mycket pengar.. det kan man ju undra. Istället kilade vi upp på Anatolia och där hittade vi några homies så vi stannade där tills stängning. Och alltid då man festar så blir man ju så förbannat hungrig så gick förbi på matstället och beställde en pizza som smakade förjävla bra ;) Sen fick Elin komma och hämta oss och köra oss till östermalm.. 

justja.. haha måste berätta en sjukt kul grejj som  hände igår på morgonen. Jon öppnade fönstret i vardagsrummet och det sitter som fast med ett snöre så det inte ska kunna fara upp så mycket, men så tänkte vi ju såklart inte på att det  var världens storm ute så helt plötsligt flög hela fönstret iväg och långt for det :o låter inte så kul kanske men ni skulle ha sett ; )

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen blir det en helkväll framför tv;n :) ska se victorias secret fashion show, sen blir väl någon movie : )






RSS 2.0