29 jan

idag hade jag sovmorgon., så vid 8.10 tog jag bussen in till stan. det tar fan 35min för mig att ta mig till stan :/ aja.. i skolan gjorde vi inte så mkt, hade basket på idrotten som inte är så populärt hos mig, men det var faktiskt riktigt kul trots allt;p sen gick jag och carro hem till henne satt där och bara tog det lungt.. gick tillbaks till skolan och hade bild till kl 5 :O sen for jag och åt hos min mormor med mamma åsen bar det av hemmåt. har varit jätte trött hela dagen av nån anledning vet inte varför :/ ska gå och ta en dusch nu åsen hoppa i sängen.. är så trött ;p hehu. hade<3

peace
emmas
 

27 jan

Idag har det varit en ritkigt skön dag jag sov till runt 2 någongång sen gjorde jag plättar till lunch och gick och duschade åså, sen packade jag mina saker och for till mamma.. alltså jag gör verkligen aldrig någonting kul på söndagar. Fast det är skönt att ha en sån där dag då man kan gå runt i en stor t-shirt hela dagen och bara ta de lungt och itne göra nått;p Tror att jag håller på att bli sjuk, för i morse då jag vaknade hade ja verkligen jätte ont i halsen, och nu sitter jag och fryser jätte mkt, så ska hämta täcket och slå på en film och mysa med min mor ett tag :) Det här är en sån där dag då jag verkligen hade velat ta ett bad.. men kan inte göra det för vi har inget jävla badkar här hos mamma :( väldigt jobbigt. aja, får nöja sig med en varm dusch.. 

peace
/emmas
 


26 jan

Igår hade jag och carro myskväll, vi såg walk the line som är en jäävligt bra film och käkade massa godis och popcorn, - väldigt gott! ;) haha, vi fick oss många skratt åt hennes lillasyster Nina, så söt och rolig hon är! det är inte klokt!:) haha nåväl.. Carros mamma körde hem mig vid halv 2. Då jag kom hem såg jag en bit av i´m a legend men vart för trött så jag gick och la mig. Såg klart den idag, jag brukar inte gilla såna där filmer men den var faktiskt riktigt bra!:) skulle gärna se om den. hm.. har ätit pizza till middag idag ;p TJOCKT men väldigt gott!;p haha.. ååh, vi ska till stockholm med klassen i maj, håller verkligen på att längta ihjäl mig! Jag, Carro Julia, Julia & Linnea ska mest troligt stanna kvar i sthlm över helgen!:) GUD så kul jag tror att de kmr bli!.. haha, fast är dock otroligt orolig redan nu för hur det ska gå att hitta på arlanda. menmen.. ska inte tänka mer på det nu! Nu ska jag ta och se en film med min pappa och tobbe. ha det bra!:)

peace
/emmas


22/1

Uusch, snart måste man börja gå till skolan :/ men har sovmorgon så det är iaf positivt! Just nu har vi hur mkt som helst i skolan :S förstår verkligen inte hur dom har tänkt att vi ska hinna med det! vi har spanska prov på onsdag, svenska inlämning på torsdag, historia inlämning på torsdag, engelska glosor tills på torsdag + att jag ska ha läst typ 120 sidor i min engelska bok :O nåja, finns inget man kan göra åt saken bara att plugga på fastän det är jävligt jobbigt... Igår var jag och Nathalie och gick på en promenad med hennes lillasyster Hanna :) -väärldens sötaste barn. Jag LOVAR;) Idag har jag dessutom sånt här samtal med syon, ska välja mina individuella val, har inte bestämt ännu vad det blir men får hoppas på att det blir bra;p Nu ska jag inte skriva nå mer ska gå till bussen snart. Hare!:)

peace!
emma stenberg


the day

lördag 12/1
Dagen började dåligt! jag hade äntligen tänkt köpa mig en väldigt efterlängtad vågtång, och hade pengar för en gångs skull dessutom. Men självklart så var den slut på precis varenda affär :O OTUR eller vad?! Lite senare på dagen kom Nathalie.. vi började göra oss i ordnings inför party;) När vi väl var inne i stan så stod bussen där som vi skulle åka med och precis var påväg att fara men vi hann! så vi tänkte "åh gud vilken tur vi har" men det var allt annat än tur för vi hade nämligen hoppat på fel buss, den for åt helt fel håll >,< Vi hoppade av så fort vi kunde och började kolla när nästa buss in till stan gick, men gud så lyckat... den gick inte förrens om 50min! Så vi började traska mot Statoil där min farfar skulle hämta oss. Förstår ni vilken otursdag jag hade! :/  Under resten av kvällen var vi först på klintbacken en stund, sen gick vi ända till porsön!
- Vill påpeka att det var väldigt ansträngande! Kändes som att det tog ett bra tag..
 Efter vi hade varit på porsön för vi till Bernäset och var där ett tag. om man bortser från all min otur så var kvällen riktigt lyckad faktiskt :-)

peace
/emmas


RSS 2.0