29 augusti

idag är det äntligen helg :-)
Har haft Spin-dagen idag, ganska så roligt faktiskt :) skulle gå på en tipsrunda och lite sånt smått och gott. Sen blev det en sväng på stan med Carro gumman, har inte varit med henne på evigheter. Var till och med roligt att bara gå på stan tillsammans. Efter ett tag kom Nathalie och joinade oss, så kilade iväg med henne, och började traska till bergnäset. Nu sitter jag bara här, och väntar på att det ska  bli min tur att hoppa in i duschen. Vi ska nämligen på lillan ikväll, då nathalies kusin ante och hans band ska spela :) kommer bli riktigt najs, helvete vad jag ska skrika! haha;p Och innan vi far ska vi äta fläskfile och potatisgratäng;) ska bli sjuuuuuukt gott. Hoppas att ni kommer ha en lika trevlig kväll som jag och mina brudar kommer:) - Jag, Nathalie och Michaela. Satan vilka pinglor alltså! heh.

Pöööösss

25 augusti

hohooo.. i fredags vare lite party på g, men det slutade inte speciellt lyckat! Vi var hos Michaelas farmor först, och förfestade lite, sminkade oss och allt det vanliga. Sen for vi till Maria :) och hon hade tagit fram godis, chips och allt möjligt :) så satt vi där på hennes inglasning och chillade lite åså. Lördagen vare lite mer party, haha och inte så lite. Vi var på pite crusing och så, var riktigt naaaajs måste jag ta och säga, lite vilda grabbar;) -men det gillar vi. (eller hur mickis!) 
Idag har det varit väldigt väldigt tråkig, har suttit i klassrummet och degat hela dagen typ planerat nå himla grejjs för spindagen. usch. Har sett mitt schema också och fyfan det kommer inte bli ett kul läsår. Allt sög. haha aja, nu ska jag inte vara så himla negativ. Ska ju kanske till mickis pickis ikväll för att hon är ensammen då jävlar;-) nä nu ska jag göra något vettigt.

PÖÖSS!

blondin/brunett



Blondin eller brunett?
Kommentera gärna och säg vad ni tycker ser bäst ut!
kul att höra folks åsikter.

huh..

Har inte skrivit på hur länge som helst nu men nu ska jag sätta igång! Har sagt det förrut men nu är jag allvarlig... hoppas jag;)

Har börjat fundera på att skolan börjar snart. Det känns verkligen inte bra, tror aldrig att jag aldrig kommer orka med allt igen. Kommer måste plugga matte varenda dag som jag hatar, kommer bara gå omkring och vara allmänt less och helt utmattad hela tiden. Och jag orkar inte höra nå mer det alla säger.. "tänk positivt så går allt lättare", men det gör fan inte det. Inte med pluggningen för jag vet själv att jag har försökt tänka positivt hur många gånger som helst men det funkar inte, det är bara ett ständigt oroande av hur det ska gå, om jag ska klara mig i alla ämnen osv. Känns som att sommarlovet precis har börjat, har då inte vilat ut mig nå alls, snarare tvärt om! Men samtigt ånrgar jag inte att jag har rännt mycket och så, för hellre det än att ligga hemma och slöa och inte ha gjort någonting alls :) aja, måste försöka sluta tänka på skolan nu och njuta av dom sista veckorna.
Börjar bli riktigt trött nu, ska ta ett bad och se en film och mysa sen.

puusssis


RSS 2.0