31 mars

Kan bara skriva en sak för det är de enda som finns i mitt huvud just nu... - NATIONELLT PROV I SVB IMORGON! ÄR SKIT NERVÖS :(

30 mars

Hm.. det här har varit en tråkig men samtidigt riktigt skön dag! Det enda jag har gjort är att se film, pluggat och återigen sett film. Har nämligen inte varit i skolan, men det har sina orsaker. Sitter hos min mormor nu och ska troligtvis spendera resten av kvällen här med henne och sen sova över. Det är både skönt för här kan man slappna av ordentligt och inte tänka på en massa skit som man alltid gör hemma. Där kommer man på nya saker att börja på hela tiden så man aldrig får någon lugn och ro. Här finns det ju visserligen saker man kan göra men det blir som ändå att man inte gör det. Jag ska strax ta fram spanska boken återigen, och jag säger då det.. just nu förstår jag inte ett piss av spanskan! Allt känns så sjukt svårt så jag vet fan inte vad jag ska ta mig till. Aja, det enda som gäller är ju att nöta, nöta och nöta. Finns inget annat som fungerar. Har ätit riktigt god middag idag btw.. Åt kycklingfile, kroketter, grekisksallad och ädelost sås! Mmmmmmmmmm säger jag bara :)

Ikväll ska det bli en tidig kväll för mig! Har kommit på en ny grej med att jag ska lägga mig senast halv 11 varje kväll så jag inte är så trött hela tiden. Jag tror att det skulle göra stor nytta, men jag får se hur det går med den saken. Nu ska jag sätta igång med plugget så jag har det bortgjort.

ciao


29 mars

Hela den här dagen har i stort sett spenderats på östermalm med Nathalie, blev rätt sent igår så klev upp ur sängen där vid 17.00 för då hade jag skjuts hem. Annars hade jag lätt kunnat stanna där och bara ligga i sängen och se film eller någonting.. Jag vet inte om det bara är jag eller om alla är som så att av någon konstig anledning som jag inte ens fattar själv så gör man aldrig någonting på söndagar. Man antar väl att alla är helt slutkörda efter helgen helt enkelt ;) 

Lilla kattungen är lika tokig fortfarande och klättrar och gormar med precis allt. Tidigare kom hon på någon ny grejj som löd att hon skulle hoppa upp i mina "trådgardiner" för att sen bryta nacken eller något dylikt. Så jag har fått spendera en lång tid med att försöka knyta upp gardinerna så att hon inte ska nå dom. Dock blev det kanske inte speciellt snyggt men skitsamma, det är ju inte hela världen ;) Just nu håller jag på att frysa ihjäl till och med min näsa är iskall och jag har inte varit ute nå nyligt.. Tror att jag måste ta mig ett varmt bad på en stund, men innan det ska jag hinna öppna spanska boken och träna in en massa grejer + att jag måste städa vilket kommer ta en jävla lång tid. Så det är nog bäst att sätta igång nu om jag inte ska komma i säng allt för sent. 

Jag måste bara tillägga att jag satt och kollade igenom gamla bilder på datorn och då hittade jag en mapp med massa bilder på mig och sanna då vi var små. Tänk.. fyfan vad allting var lätt då man var liten! Ens största problem då man hade tappat bort sin favorit docka eller då man helt enkelt inte fick som man ville. Kul att se bilder då det kommer upp en massa härliga gamla minnen!;)  


         



 


28 mars

Återigen helg, och det är förbannat skönt ;) Gårdagen spenderades hemma hos Nathalie och Jon på östermalm.. grannen och hans tjej kom förbi en sväng så vi satt bara och tog det lugnt, såg film och halvsov. Blev ändå rätt sent, vi la väl oss i sängen där vid 3.. Nu sitter jag och nathalie hemma hos mig, vi har lagat oss lunch och hunnit gå en sväng med hundrackarn. Det blir gomiddag också för oss! Fläskfile, rotsaker i ugn, två super goda såser och sist men inte minst GREKISK SALLAD! -mumma!;) jag kommer nog äta ihjäl mig för det känns som att jag inte har ätit på 2år. Medans nathalie har duschat har jag hunnit plocka undan och skura golvet, vilket jag tycker var väldigt flitit gjort av mig. Strax då den där lilla filuren är klar så ska jag duscha och sen måste man ju fixa sig lite grann så man inte ser ut som döden. Vad som händer ikväll är inte bestämt ännu men får väl se vad som dyker upp.

Avslutar med att skriva en förbannad bra låt! -welcome to jamrock.. den är sjukt härlig!

ciaoo


25 mars

Har just färgat ögonbrynen och ögonfransarna, och jag fick faktiskt till det helt bra! Så det är ju alltid kul att någonting går bra här i livet :) Imorgon är det projektredovisning och jag är nervös som fan redan nu.. jag ska läsa igenom min del några gånger till innan läggdags och får  hoppas på att jag kan det imorgon. Ska se "fråga olle" och koka lite te snart också..

Idag har jag fått veta att min "morfar" (min mormors sambo) kommer måsta fara till uppsala och opereras, han halkade nämligen igår då han var ute och gick med min hund och fick åka typ akut ambulans till sjukhuset.. Det var tydligen allvarligare än vad dom trodde från början, för hans höftkula hade typ farit in i bäckenbenet och allting så massa saker var förstörda i höften.. Det måste göra sjukligt ont och önskar att han visste att jag kommer tänka på honom under hela operationen! Och jag håller verkligen tummarna på att allting kommer gå bra och att allt kommer vara som vanligt sen igen.

haha oops, jag glömde att publicera inlägget.. så godnatt :)

sleepwell

23 mars

Nu är det en ny vecka igen..och snart närmar sig påsklovet också så det känns riktigt bra :) Det känns som att allting går så sjukt snabbt nu, dagarna, veckorna och månaderna bara far fram! Idag har jag inte hunnit med speciellt mycket men det har varit skönt att bara ta det lugnt. Skolan var inte alls jobbig och jag slutade redan vid halv två så jag for till min mormor en sväng och hjälpte henne med lite allt möjligt och gick på en långpromenad med hunden min=) Det var riktigt skönt för övrigt för det är ju så soligt och skönt ute om än det blåser ordentligt.

Idag har även mina underkläder som jag beställde för någon vecka sen från hm kommit! Så jag ska fara och hämta dom ikväll för dom är hemma på östermalm. Gullemickis beställde hem dom åt mig! :) Egentligen vet jag inte varför.. men jag klickar nästan aldrig hem kläder från internet fast det är ju faktiskt oerhört mycket smidigare och det finns oftare inne dom saker man vill ha. Inne i stan är ju fan allting i dom mindre storlekarna alltid slut då jag väl hittar något. Nä nu ska jag börja laga middag med min mormor, ska göra köttfärsbiffar och det är så satans gott!

här har ni bilder på mina fina underkläder jag beställde :)





Tänk hur fin dom korallröda kommer vara i sommar då man är brun och leopard mönstrat.. jaa det talar ju för sig själv!;) - i love it!

19 mars

Tusan..  nu har man gått och dragit på sig en sån där förbannat förkyldning igen.. ser ut som rudolf + att jag varken orkar kliva upp i tid på mornarna eller sminka mig, men då ser jag ju ut därefter också;) Försov mig i morse så kom lite sent till min "extramatte" och ändå fick jag mer tal gjorda än någonsin! :) Slutade där vid halv 5 så då kilade jag mot stan och tog ut pengar, jag trodde att jag hade ca: 20kr på mitt konto men det visade sig att jag hade 600 typ, vilket jag blev väldigt nöjd över att se. Så jag beslutade mig för att gå och käka lite fetmat på max med Nathalie my babe.

Jag måste meddela att jag känner mig så sjukt rastlös nu men ska försöka att bara vara hemma ikväll och ta det lugnt hur tråkigt det än kan vara att ligga i sin ensamhet och bara dö i soffan. Men något som är bra är att jag förhoppningsvis är lite piggare imorgon så man kan gå ut eller göra något sånt kul! För på en fredagkväll känns det inte speciellt taggande att sitta hemma och vara sjuk, fast om det blir så får man väl bara gilla läget hur trist det än är. Nu ska jag ta mig en kopp te och krypa ner i soffan under täcket och se låt den rätte komma in. Jag har funderat länge på om den verkligen kan vara så sjukligt dålig som alla säger, så jag måste ju som se den nu då man har tid för en gångs skull!

ciao

16 mars

Har inte fått speciellt mycket sömn inatt.. det enda jag har fått är ett par sönderklösta ben från kattskrället ;) haha var då sjukligt trött i morse så jag trodde inte att jag skulle orka upp, men tillslut så pallrade jag mig till duschen och sen fick det  bli en kopp te på det. Då känndes allt lite bättre -te är livet! : ) Sitter hos min mormor nu ska strax kila ut på en prommis med hunden och sen blir det att åka hem och laga mat. Det skulle sitta fint med att varmt bad också men får se om det hinns med. Hela kvällen kommer nog att spenderas med fullt av läxpapper för imorgon väntas nämligen ett geografiprov som verkar förjävla svårt!

Jag satt nyss och snokade omkring lite på folks bloggar och då hittade jag lite bilder från i fredags då jag var på Sandras överaskningsfest/klassfest om man kan kalla det så :) Det var iallafall riktigt trevligt så kände att jag ville lägga upp lite bilder!=)


15 mars

Jaha då är det söndagskväll.. jag gör aldrig någonting kul på söndagar.. då ligger man bara hemma och är döende efter helgen som varit haha men det är väl så det ska vara ;) Lilla kattungen är helt tokig nu och springer omkring och klättrar på precis allt. Har sjukt många klösmärken överallt och det lär bli ett x antal till. Ska ta en dusch och sen försöka sova på ett tag, om det nu kommer gå.. katten är ju inte så lite vild så kanske inte blir så mycket sömn.. Nåja, det gör ingenting för hon är så söt : )

Helgen har varit riktigt nice faktiskt fredagen spenderade jag med att vara på en överaskningsfest åt Sandra i min klass och igår var jag med mina homies på östermalm. Önskar att jag hade fått hem min kamera nu, så jag kan börja lägga in bilder. Men den har ej kommit så då får man väl ha en skit tråkig blogg utan biler.. Egentligen är bilder nästan ett måste om du frågar mig, det blir iallafall mycket roligare att läsa en blogg om det finns någon bild till !=) Nu måste jag bege mig.

godnatt.

12 mars

Veckan har som vanligt bara rusat fram och det bara en dag kvar tills den efterlängtade helgen är här. : ) Kan inte skriva vad planerna är för nå,  just nu är dom nämligen en liten secret, men kan nämna det senare i helgen. Hade projekt redovisning idag och det gick väl som väntat.. fick hur mycket kritik som helst, vilket egentligen är bra för då får vi förändra det och fixa alla fel så det är perfekt tills redovisningen i Krakow (polen). Något som känns så himla tråkigt är då vissa i gruppen verkligen lägger ner hur mycket tid som helst och försöker, medans det finns dom som bara glider omkring på ett bananskal. Visst har det funnits bra anledningar också några gånger och då är det absolut förståeligt! Jag tror och hoppas att alla kommer förstå nu vad som krävs för att det här projektet ska bli bra.. att alla måste offra jävligt mycket från sin fritid och vara fullt engagerad i arbetet.

Något jag verkligen lärt mig av det här projektarbetet är hur otroligt viktigt det är med sammarbete inom gruppen. Det jag också vet nu är att det är viktigt att man inte bara snackar en massa om att den och den gör inte det och blabla. Man måste säga till den personen det handlar om att man tycker att den gör för liten insats, för ibland kan man inte se sånt själv. Om man bara säger till andra och inte till personen det handlar om så kan ingenting heller bli bättre. Det här är mina åsikter och vad jag känner, och jag menar inte att just peka ut någon nu. Det jag säger nu är allmänna saker som jag bara har kommit att tänka på nu under dom senaste dagarna.

Nåja nog om det. Idag är första dagen jag inte haft något plugg på så länge jag kan minnas. Så nu ska jag ta min välbehövliga sömn innan jag dör av utmattnig. Folk har rent ut av skrattat åt mig idag för att jag ser så sliten och trött ut, jag ser ut som något gammalt spöke från helvetet.

- det är så sjukt skönt med en nybäddad säng och nyduschad kropp, det är riktigt kallt här inne också så nu ska jag lägga mig och bara njuta av att äntligen få ta det lugnt och hur skönt livet faktiskt är ibland ;)

godnatt.

10 mars

Jag har gått och blivit en riktig pluggis gott folk! Har först varit i skolan hela dagen till 4, efter det gick jag hem och lagade en snabb måltid. Efter det kilade jag hurtigt mot Kulturenshus för att återigen plugga. Så man kan säga att jag har spenderat hela min dag med att plugga.. och grejen är den att jag är så jävla nöjd över mig själv, för en gångs skull! : )Något som däremot var lite surt var att då jag och Isabelle precis hade skrivit klart våran grej om judarnas bakgrund, så fuckar hela datorn ihop sig.. INTE KUL! Det är en sån sak som alltid händer mig. Ändå så lär jag mig aldrig att spara arbetet eftersom. Men man får väl skylla sig själv att man är en klant skalle sometimes. Nåväl så imorgon blir det att kliva upp 6 och fara och plugga så man är hos Lisa  vid 7. Det känns jävligt tungt men om man ska få ett bra resultat så är det sådant som krävs ; ) Ska ta mig en kakbit nu för det förtjänar jag och sen blir det nog sängen så man orkar med morgondagen.

sleep well


9 mars

Första skoldagen var ändå inte speciellt jobbig, trodde ju att jag skulle vara totalt död, men är piggare än piggast ;) Fast något som tråkar ner allting är att jag är så satans blek nu under vintern, och det är ju faktiskt dessutom så att man ser smalare ut om man är brun (tydligen) haha! Skulle vilja göra en soldusch och tror att det får bli en sån i slutet av veckan också. Sen känner jag att jag skulle behöva unna mig något nu.. funderar på att beställa hem lite kläder ;) fast finns inga pengar till det just nu så får nog vänta tills nästa månad. Är helt kär i en blommig ursöt klänning från nelly.com men upptäckte just att den inte finns att köpa mer, vilket inte var kul. Den är ganska fin i svart/vit också men långt ifrån lika som den jag hade tänkt från början, menmen.. ibland går saker inte som tänkt! (i stort sett alltid)

Har varit duktig och tagit hem hela 12 nya sjalar i rent siden som ska säljas. Dom är riktigt snygga i alla möjliga fina färger, Tror det blir att behålla en brun/guldig och en rosa/guldig själv, fast det är sjukt svårt att välja för seriöst så är varenda en super fin, skulle gärna behålla allihopa men det finns det inte pengar till! :)  Dom kostar 150kr/st, sen hae jag även 2 st Pashmina sjalar som är fina också, en beige/guldig och en cremevit dom kostar 100kr. Tyvärr kan jag inte lägga ut någon bild för min kamera har ej kommit ännu. Men bara att säga till om ni vill kika på dom. Nu är det dags för matlagning, ska göra hemmagjort pizza. Får se hur det går (en sak är så säker.. dom kommer inte bli lika bra som farmors) för det är världens godaste! Önska mig lycka till! haha

Dom ursnygga klänningarna jag nämnde - VILL HA! hoppas verkligen att dom får in dom igen:)

     


8 mars

Återigen är det söndag, snacka om att man får hålla i sig... veckorna bara rusar fram, nu har det dessutom varit lov så det är klart att det går snabbt. Faktiskt har jag inte hunnit med så mycket "vettiga" saker under lovet som jag hoppats på men har gjort det jag velat, så är ändå nöjd eller vad man ska säga.

Lill kissen har redan börjat vänja sig mer och hon springer omkring som ett tok, och hoppar och springer mellan sofforna. En sjukligt söt liten prick är hon ;) I veckan har jag ju faktiskt hunnit med en vettig sak iallafall. Har äntligen skickat iväg min kamera på lagning. Den har varit total pajjad hur länge som helst nu, och så kan det inte vara! Det är dels därför det inte har funnits med så speciellt roliga bilder på min blogg. Men nu jävlar ska det komma upp då jag får hem den igen, för det tråkigaste som finns är ju att bara läsa text utan bilder.  Det kan till och med bli så att jag får hemskickat en helt ny kamera, då ska jag välja en rosa samsung  (hade en svart tidigare) så kul med lite variation.

- Ååh, jag har just hållt på att baka världens godaste kaka (falsk toscakaka) och nu då jag kommer in i köket så har jag stoppad smeten i fel ungsform, så den är hur tjock som helst. Så typiskt mig.. Nu är det bara att kasta skiten, och jag tänker då inte baka en ny.. Faan :(




7 mars

Igår (fredag) var det party som gällde, hade jätte mysigt hemma hos carro :) och fixade oss där och så.. sen for vi på någon hemmafest på östermalm, det var ganska så trevligt men var otroligt trött ett tag så man kände sig inte speciellt taggad. Vid halv 2 tiden kom jag hem till Nathalie och Jon och där var hela gänget, dom har man fan alltid kul med även om man bara sitter, man känner sig så "hemma" på något sätt ;) Nu ska jag sätta igång med matlagningen, ska göra fläskfile, pommes och ädelostsås! Förjävla gott! Vet varken hur eller med vem riktigt jag ska spendera kvällen med men tror att det blir med östermalmborna, ska kanske festa ikväll igen, men ska inte säga något ännu för man vet aldrig hur det kan sluta. Är bjuden hem till Lisette också för hon fyller 19år idag, -Grattis gumman! Skulle vara trevligt att fara förbi där en sväng också, men får se.. man kanske inte hinner med allt. Det är ju inte så kul att bara fara omkring som ett tok ;)

Idag har det kommit en ny familjemedlem till oss, en svart liten söt katt-tjej på 12veckor : ) hon är underbart söt och lite blyg än så länge men hon vänjer sig väl snart och börjar vilda omkring som alla kattungar gör. Hädanefter får man väl räkna med ett x antal sönderklösta saker här i hemmet:) haha men det gör inte så mkt, det är ju sånt man får räkna med.



6 mars

fredag, vilket resulterar att det äntligen har gått och blivit helg :) har varit duktig nu på morgonen och tvättat hela 3 omgångar och hängt upp dom, städat hela lägenheten och för en gångs skull ätit ordentlig frukost. Ska packa ihop lite gejer strax och hoppa in i duschen. Ska sedan bege mig mot carro, är bjuden på middag så det blir väl lite festande ikväll om det går som planerat=) Imorgon ska jag parta med "östermalmgänget" haha och kanske förhoppningsvis gå ut på all star, men får se hur det blir med den saken. Något jag verkligen behöver är lite nya festkläder.. allt i min garderob är just nu så jävla uttjatat, så man bara vill spy då man ser alla kläder. Men det finns inte pengar till att köpa nya heller, så nog tjatat om det. Nä nu måste jag kila iväg så jag hinner det här.

Ha en trevlig kväll allihopa;)


3 mars

Gårdagen som spenderadesi Haparanda/Finland blev inte så lyckad som jag hade hoppats på ;) Först måste jag säga att i Finland såg jag inte en enda människa som såg bra ut.. tyckte det var lite konstigt för varenda människa jag såg tyckte jag liknade en myrslok eller något annat konstigt haha nåja nog om det : ) Jag och Sanna blev verkligen super hungriga så jag drog med henne till första bästa "matställe", men då vi skulle beställa maten så upptäckte vi ju att allting stod på finska. Så försökte fråga både på engelska och svenska om dom hade menyn på något av språken man kan men nä den fanns bara på finska. Så jag fick peka på en macka som jag ville ha och få förstod hon mig. Betalade 75 jävla spänn för en macka.. och då jag tog en bamse tugga upptäckte jag ganska snabbt att den smakade REN SKIT! fyfan det var de äckligaste jag någonsin har ätit.. Sanna fick fel macka för hon i kassan förstod ingenting, och sen fick man inte ens betala med mynt :O -kan någon säga mig vad det är för affär som bara tar sedlar!?  Lite senare blev jag lurad av en jävel i en kiosk på pengar och jaa, jag är ju inte sugen på att fara tillbaks till finland igen kan jag ju säga ;)

Nu sitter jag hemma hos min mormor och väntar på att hon ska komma hem från sunderbyn så hon kan färga mitt hår ;) haha ni ska se hur jag ser ut i håret har en gråliknande utväxt som bara lyser.. Nä det ska bli satans skönt att få bli lite fin. Nu ska jag gossa lite med min söta hund och förbereda färgen och det. Skriver sen om det blev bra eller om det ser förjävligt ut ;)



1 mars

Nu är helgen slut, och idag brukar den vanliga ångesten komma.. att man ska upp tidigt imorgon för att skolan börjar.. Men idag finns ingen sån ångest, för det är lov nu, i en vecka! :D Det ska bli så jävla skönt! Imorgon ska jag och (troligtvis Carro) till haparanda och kolla på Ikea, skopunkten, och gå på gina osv i det där relativt nya shoppingcentret som dom har byggt i Finland. Det blir kul att fara på en liten tripp och hitta på något för en gångs skull : )  Annars om man sitter hemma blir det ju alltid att man gör samma sak. Helgen har spenderats med Elin och Sanna, igår lagade jag och Elin tacopaj med grekisk sallad och sataan vad gott det blev ; ) trodde garanterat att det skulle bli misslyckat, men näpp det smakade gudomligt ;)

Hela helgen har det varit något fel med mitt konto så jag har inte kunnat ta ut mina pengar, eller jag har inte fått in dom pengarna som egentligen skulle ha kommit in.. Menmen.. får hoppas att dom har kommit in idag, måste ju kunna shoppa lite granna imorgon :) Nu ska jag ta en dusch och sen funderar jag på att skämma ut mig och följa med Nathalie och Jon och bowla, jag är nämligen sämst i världen på det ;) Får se om jag orkar är så trött.. Måste städa lite här också, och det är lika jävla tråkigt varje gång!


RSS 2.0