26 oktober

Åååhh, jag längtar tills imorgon för då bär det av mot Ikea, skopunkten och Finland för mig och Mickis;) Vet att jag ska köpa ett par "uggs" iallafall, och sen kanske man hittar något mer spännande (till halloween kanske).. Senare på kvällen så har mickis bokat bastun vid dom på hertsön så då blir det väl att bada bastu och kanske sen se nån film och ha någon mysning.

På onsdag blir det färgning av hår, ögonbryn och ögonfransar, solning och kanske nagelförlängning. Jag kommer alltså vara riktigt party tills i helgen, wiie!;) Nu ska jag gå och ta en dusch så man känner sig lite fräshare och kan visa sig bland folk.

Jag har ring och bokat tid för vaccin mot twinrix nu, blääk. Jag hatar verkligen sprutor så jag kommer vara apnervös hela jävla torsdagen innan jag ska ta den! Nåja, bättre att genomlida en kort pina än att få några äckliga sjukdomar då vi kommer hem från Indien.

Nu duschen, jag kanske far en sväng till hertsön senare och drar med mig Michaela sen då jag ska hem!:)

Ciao


20 oktober

Eftersom jag tyvärr har börjat komma tillbaks till mina gamla vanor så sitter jag nu mer uppe sent på nätterna, eller ligger och vrider och vänder mig i sängen. Typiskt jag som trodde att jag blivit kvitt dom gamla nattugglefasonerna, men icket! Så jag antar väl att det blir att sitta uppe ett tag till och dega framför min allt för välanvända dator.

Tidigare idag har jag varit på hertsön en sväng och umgåtts med Michaela, Krille, Nathalie och Jon vilket var riktigt trevligt!:) Senare delen av kvällen spendeades hemma framför soffan tittandes på Greys Anatomy. Jag har nämligen börjat kolla på den serien och f*n så bra den är! Jag kan inte sluta se, måste se minst tre avsnitt efter varandra för att jag är så nyfiken på vad som ska hända i nästa. Det är så kul då man hittar en serie man verkligen gillar!;)



Ciao.


19 oktober

Jag måste bara säga att jag längtar sjukt mycket till Halloween! Tyvärr så har jag råkat göra en dubbelbokning så att säga.. Jag har både sagt att jag ska vara med Michaela och Krille om dom ska ha inflyttningsfest och även på klassfest med något utklädningstema. Eftersom Michaela var ute före och jag tackade ja först så blir det att umgås med dom!;) Vilket nog kommer bli riktigt trevligt, även om det blir inflyttningsfest eller inte. Hur som haver så ska jag ha en riktigt kul kväll och härja lös som aldrig förr!

Jag har just sett bilder på Michelas kisses kattungar. Fan så söta dom är, jag är jätte kär i en av dom som är svart och vit! Den är helt gudomligt söt och har också precis som luningen sånadär söta tassar med för mycket tår. Jag vet inte riktigt vad som är felet på mig, men så fort jag ser en kattunge eller en hundvalp så blir jag som ett litet barn igen! Jag tror inte att jag är ensam om det som tur är, jag vet då att jag iaf har Sara som håller med mig!:)



-Jag vill ha deeen!


19 oktober

Kvällen har spenderats med Michaela och Krille hemma i deras mysiga lägenhet på hertsön. Jag vet egentligen inte vad vi gjorde, men ändå så var det lika trevligt som vanligt. Jag var där i några timmar och vi satt varken vid datorn eller kollade på tv en endaste gång. Men både jag och Michaela är riktigt duktiga på att surra så det blev verkligen ingen tråkig stund, och det blev nog ingen tyst stund heller!;)

Imorgon börjar jag klockan 14.00 vilket känns fantastiskt skönt med tanke på att jag inte kommit i säng ännu.. Kanske det är dags att lägga sig för jag anar att jag kommer få ett samtal från Elin runt 10 imorgon, och då är det bara att kliva upp!:) Nä nu blir det att städa undan lite här hemma för det ser ut som om en bomb av kläder är släppt, sen blir det sängen för min del!

Nattinatti!


17 oktober

Nu sitter jag här och väntar på hämtning, sedan blir det att spendera kvällen på hertsön med Michaela och Krille!:) -mys! Vi ska laga mat och se film och sådär så det blir ingen direkt vild kväll. Eller ja, man ska inte säga för mycket.. det är alltid nå svammel på gång med dom där typerna!;)

nä nu måste jag kila! Dom kanske kommer när som helst!

ciao

 


14 oktober

Jädrans så duktig man kan vara ibland! Idag har jag varit gullig och städat i köket åt min far, jag har varit i skolan och gjort nytta, varit hos mormor och hjälpt henne med diverse saker, borstat hunden och gjort klart en analys av filmen Psycho. Jag kan stolt ta och säga att jag verkligen är nöjd över mina intsatser idag! Man skulle ju nästan kunna tro att jag är stålkvinnan eller nå!?;) 

Imorgon är det torsdag och jag har en riktigt lång dag i skolan.. Börjar 8.15 och slutar 17.00 :( blääk! Nåväl, det är bara att man står ut i två dagar till för den kommer den fantastiska helgen! Ojoj så härligt det är med helg, jag vet nog inte vad jag skulle göra utan dom få underbara dagarna!:) haha. Jag har iallafall bestämt mig för att jag ska hälsa på Michelangelo och Kritan som nu mer bor på hertsön någon dag i helgen! Det ryktas om att Michaela har bakat den berömda daimkakan som jag verkligen måste hugga in i vilket gör att jag bara måste åka dit! Haha nä, det kanske inte är den egentliga orsaken till varför jag vill umgås med dom. 

Nu ska jag dricka te, se på harry potter och sen sova som en stock!

Ciao 

 


12 oktober

Nu då jag var på väg hem från mitt hål såg jag en gåb med kjol:O Det liknade en kilt eller något i den stilen. Jag börjar undra om skottarna har influerat oss med det här och att det kommer bli en ny trend. För på den senaste tiden har jag sett allt för många killar med kjol! Jag vet gott och väl att man inte ska kommentera hur folk ser ut för att det är deras ensak. Men en kille med kjol.. ja kanske man måste börja acceptera sådant nu också! Inom en snar framtid kanske alla karlar bär kjol? Isåfall måste jag verkligen säga att jag inte kommer tycka om framtiden.. Nä, hurra för killar med jeans och normala kläder!



Kanske rockstjärnorna också kommer bära kjol?


8 oktober

Åh vad jag längtar tills Michaela och krilles flytt imorgon:) Jag tycker att det är så kul att hjälpa till och småfixa och göra det mysigt och hemtrevligt! Jag tror nästan att det är jag som ska flytta men så är ju tyvärr inte fallet.. Däremot får jag enligt michaela mer än gärna sova över där i framtiden, och det ska jag definitivt göra! Och jag lovar att det inte ska bli ofta, så Michelangelo och Krille vill stycka mig i bitar och kasta mig i älven. Jag ska bo hemma något år till har jag planerat. Har inte råd med något eget boende ännu, även om det många gånger skulle vara jävulskt skönt att ha något eget! Nåväl, Michaela har köp massa fina grejer från IKEA idag så det ska bli kul att se hur allt kommer se ut på plats i lägenheten. Nu ska jag dricka te, plugga och se på Inlåst:)

ciao


7 oktober

Är en naturkatastrof påväg eller vad är det frågan om? I morse hade jag ett ovanligt bra humör (vanligtvis brukar jag vara en riktig hagga på morgonen) så jag förstår inte riktigt varför jag för en gångs skull inte var de. Nåja det är ju bra att man får vara trevlig ibland!;) Hur som helst så varade det inte speciellt länge, för då jag kom ut från lägenhete upptäckte jag det fruktansvärda vädret.. Det blåste omkring påsar och mitt i allt kom en flyttkartong flygande på mig:O Jag menar... då måste det blåsa orentligt! Iallafall så traskade jag mot skolan och på den lilla biten hann jag bli dyngsur eftersom det regnade och haglade samtidigt. FYFAN! Det får hellre vara snöstorm än sånt här väder. Dessutom åvanpå skitvädret så har jag feber!:( Onsdag 7/10 skulle jag vilja kala dödensdag!

Nu ska jag plugga turism, städa och sen sova. Många kallar mig nu mer pensionär eftersom jag går och lägger mig före 11 i princip hela tiden. Jag som brukar vara nattugglan nr 1 men tydligen inge mer.

ciao


4 oktober

Helgens bravader:

I fredags hände det egentligen inte nå speciellt allt, umgicks med elin ett tag och sen blev det att fara hem och sova.. Klev upp 08.30 på lördagen och sedan bar det av till morfars begravning. Det var fruktansvärt jobbgigt att vara där och så, men ändå på något sätt så var det så sjukt vackert!

Efter begravningen så for jag hem och packade grejer, för jag skulle nämligen til överkalix till Michela och Krille. Så det blev att sitta på en lord buss i en och en halv timme. Men jag hade sällskap av Michelangelos lillasyster så det var inte särskilt jobbigt. Vi tjejer lagade go middag och krille smaskade också i sig av vårat gudomliga verk. Kvällen resulterade: mat, fruktansvärd sveda i ögonen, party och återigen party. Alltså precis så om jag hade väntat mig. (utom svedan i ögonen som gjorde mig blind)..

Nu väntar god maten på köksbordet.. MUMMA!


RSS 2.0