26;e december

Jag måste ta och säga att jag är nöjd över allt jag har fått i julklapp;) Det bästa var nog pengar för det är så sjukt behövligt just nu ;) det var ju då väldigt tur att jag fick det för den 29;e har jag nämligen bokat tid för nagelförlängning på Gossip :) typ 1000spänn blire :/ förbannat dyrt men lätt värt det. Imorgon ska jag färga håret och klippa mig, ska färga det brunt, typ lite ljusare än vad jag har nu, och sen typ den 29;e så ska jag färga det rött;) det blir party!

Den här kvällen ser inte ut att bli som väntad. Jag som var sugen på att hitta på något ;-) bara se film eller vad som helst men alla är ju typ bakis sen igår och pallar ingenting ;-) är helt ensammen hemma.. och det är verkligen inge kul. Jag är en sån person som i stort sett alltid vill ha folk omkring mig. Gillar helt enkelt inte ensamheten. Hm, Jonas var förbi tidigare med några filmer till mig så blir väl att ligga och se dom här.. Bara att ni klampar in om ni inte heller har något för er ; ) ska ta mig ett glas cola nu och ta täcket till soffan och mysa.
Kram!

23;a december

Idag vaknade jag vid 9 det var otroligt jobbigt, släpade mig till duschen för att sen fara förbi min farbror och hämta lite julklappar : ) Sen hem igen, och väntade in besök, då kom Emelie från USA och hälsade på, var länge sen man träffade henne så det var kul faktiskt : ) Sen drog jag mig in mot stan för att shoppa dom allra sista julklapparna : ) Köpte silikonpanlappar till min farbror och morfar, dom önskar sig det! och rakvatten och choklad till min mormors gubbe. Ska nämligen fira jul imorgon med mammas släkt och med pappas släkt på riktiga julafton.  Så spännande att öppna paket, det är fan bland det absolut bästa jag vet ; ) haha. Ska upp tidigt imorgon igen, mormor min ville nämligen ha lite hjälp att förbereda maten till julbordet osv. Och självklart ställer man upp, snäll som man är ; ) nä klockan tickar, bäst att försöka somna nu.
 Nattinatti homies : )


22;a december

haha i morse vaknade jag av att jag typ trodde att det var jordbävning men då var det Jon (Nathalies kille) som hade lyft upp ena änden av soffan som jag sov i och höll på så den skakade. haha, genast blev jag pigg och satte mig och började spela guitarhero som den spelnörd man är. Där vid halv 7 tänkte jag, Nathalie och Jon ta bilen in mot stan för att äta på Baanthai men nädu.. bilen startade inte, så vi fick ta bussen.. Käkade oxfile med potatisgratäng och grönpepparsås! Satan vad gott det är, helt sjukt : ) Efter en rejäl njutning av den super goda middagen så traskade jag hemmåt och nu har jag sett på en film och planerat med Michaela lite inför imorgon. Ska upp kl.9 imorgon så det är nog bäst att jag drar mig mot sängen.
Godnatt!

17;e december

Idag besökte jag min mormor vilket var väldigt länge sen. Hon bjöd på gomiddag och vi satt och hade våra vanliga samtal om allt mellan himmel och jord, gick på lång promenix med vovven också. Lite senare har jag och michaela varit på storheden och shoppat lite, köpt lite roliga presenter :) Fast hann bara med att köpa till mami, köpte en bra sminkborttagning och en bodyscrub som luktade väldigt gott.  Har fortfarande många att köpa julklappar till och med min ekonomi så känns det inte så lockande.. Man vill ju kunna köpa riktigt fina och dyra saker, men så kan det inte alltid bli.. Ähh nog nöjer dom sig, det är ju ändå tanken som räknas ;) Nu ska jag slå på bastun och basta lite för första gången i nylägenheten:) -myspys

Tjaoo

16;e december

Idag har jag varit i sessionssalen på dagen och lyssnat på Spin3:orna då dom redovisade något projekt grejjs, dom var riktigt duktiga faktiskt och det var kul att få bli inbjuden och se måste jag ta och säga :) Men det är något med luften där inne som gör att man blir så sjukt trött, så stannade inte speciellt länge. Har suttit och försökt nöta in en massa frågor i huvudet nu, men det går verkligen inge bra, jag blir bara arg för att jag har så svårt att lära mig vissa saker. Men förhoppningsvis så ska det väl gå ;) Vill inte sitta här hemma och häcka vill vara med mina homies.. fan också ;) äh.. någon gång kan man vara hemma också.

Fick se Jullans naglar idag, hon har gjort nagelförlängning där uppe i shopping, och dom blev faktiskt fina :-) inte allt för långa, med franskmanikyr och ett svart mönster. Snajsigt ;) snart gör jag mina, den 29;e dagen efter min födelsedag!



Sådär tror jag att jag ska göra mina naglar på ett ungefär. Fina?:)

Nä.. nu ska jag sluta med allt snicksnack och fortsätta
 med frågorna och ta mig en kopp the :) Kram!

yo

Idag har det faktiskt tro det eller ej varit en riktigt bra dag!:) tänk att ni får höra det från mig har varit så mycket på vrången på sistone och klagat på allt. Men nä, nu ska jag skärpa mig.. inge kul att vara någon surjävel, varken för mig eller någon annan :o

Jag och Mickis kilade förbi på max och åt middag, sen har vi varit barnvakt en stund åt en söt liten tjej som heter Saga. Passade samtidigt på att kika på deras kattungar som föddes idag! och SJUKT söta var dom, smälte totalt. ska kanske ta en eller två utav dom. Det är ju alltid kul att ha en liten kattunge att mysa med, jag menar.. vem skulle tacka nej till det? gratis är dom dessutom;)

Ska ta en dusch nu, och sen lägga mig i min sköna nybäddade säng:)

'

RSS 2.0