29 september

Gud vad jag är bra! Idag har jag hunnit med att både göra bort en läxa tills på onsdag och hunnit baka världens godaste kaka med Michaela och hennes lillasyster Carro! Den blev seriöst sjukligt god så om ni skulle smaka den skulle ni nog förmodligen att dö! Nu sitter jag av någon anledning och lyssnar på partymusik.. jag vet inte varför för egentligen borde jag ligga och sova vid det här laget. Men jag kan inte sova nu för tiden.. jag är dödstrött på morgonkvisten och dagen, sen på kvällen vill jag bara helst av allt vara ute och ränna! Men sånt går ju tyvärr inte så man har skola!:( Nåväl.. i helgen blir det mest troligt att fara till Överkalix. Det är ju nämligen mikaelimarknaden, -WIIE!;) Får hoppas att det blir lika lyckat som förra året, men det kan inte bli annat för jag har ju fortfarande världens bästa sällskap!


Visst ser kakan god ut?;)


27 september

Jahapp.. då var helgen slut! jag önskar att den hade varit i någon dag till, eller kanske någon vecka till och med. Jag har iallafall gjort något vettigt idag. Jag har just skrivit klart några frågor som ska lämnas in imorgon på filmkunskapen. Det blev relativt lyckat så jag är nöjd över mig själv!:) Nu ska jag unna mig något gott, så jag ska ta och poppa lite popcorn och sen slå på wolverine. Jag gillar som den filmen på något sätt, den är perfekt att se en sån här kväll!


23 september

Idag har jag färgat mitt hår på frisörskolan!:) Jag har övergått från en ljusbrun färg med blonda slingor i till en skit fin mörkbrun färg! Det var duktiga Hanna som hade hand om mitt hår på salongen och jag måste säga att jag verkligen är nöjd! -Tack Hanna! Även fast jag egentligen är blond så passar jag av någon konstig anledning bättre med mörkt, och det är inte bara min egen åsik. Utan i pricip alla jag känner tycker så. Eller vad tycker ni? 



Nu blir det plugg för en liten stund, sen sängen.

ciao


22 september

Ikväll hittar ni mig framför tv:n med en filt och en kopp te, i hopp om att min j*vla hals ska bli bättre någon gång. Vilket det just nu känns som att den aldrig kommer bli. Jag tror på fullt allvar att jag kommer gå sjuk fram tills jul eller nå. Det enda återstående alternativet är väl att jag har dött i svininfluensan! Som några kanske vet så har vi en bastu här hemma i stan. Fråga mig inte hur jag har burit mig åt, men jag har faktisk inte provat den förrens igår! Alltså har det stått en bastu i princip oanvänd i ca: 1 år. Haha, nåja nu har jag ju invigt den iallafal!:)

Nu blir det plugg ett tag och sedan Idol!

tjao.


21 september

På onsdag klockan 09.00 anländer jag och Carro till frisörsalongen på skolan!:) Känns kul att få färga håret så det ser fint ut:) Just nu tycker jag mitt hår känns så tråkigt, jag har en för naturlig färg känns det som.. Det är ju som bara blond/brunt och ja.. inge mer kul än det! Jag funderar starkt på att färga det mörkare för det är så himla snyggt att ha mörkt hår på hösten/vintern. Senare ska jag också boka tid för klippning, jag ska då klippa av 10cm av mitt slitna hår. Just nu vil jag bara spy varje gång jag kollar mig i spegeln.



Det blir nog antingen som på den där bilden, fast troligen mörkare, och en riktigt varm brun färg!:)

Nattinatti!


20 september

Jag har just fått en uppenbarelse om att mitt liv verkligen måste vara kul, för tiden verkligen bara flyger fram! Det känns så härligt att jag aldrig gruvar mig för något längre, utan att allt bara som flyter på och går helt bra!:) Jag har spenderat hela helgen med Michaela för vi båda två har varit nå satans sjuklingar, och bara hostar och snuvar hela tiden. Även fast vi inte gjort nå speciellt alls så har vi haft super kul! Vi kan helt enkelt inte ha tråkigt med varandra, även om vi ligger i sängen och tittar rakt upp i taket så går tiden sjukt snabbt och allt känns bara kul!:)

I love my life;)


17 september

Kan inte någon bara skänka mig en stor summa med pengar just nu? Jag är verkligen helt black.. har inte ens en krona.. Är till och med skyldig folk pengar vilket jag verkligen hatar att vara.. Imorgon är premiären av Flickan som lekte med elden som jag mer än gärna vill se, men icket! Det går ju inte eftersom jag inte har några pengar alls.. skit också! Nåja, imorgon ska jag betala tillbaks lite skulder iallafall vilket känns skönt!
 Nu ska jag bege mig mot soffan:)

tjao.


13 september

Jag har glömt bort att lägga upp några bilder från den så kallade "klassfesten" i fredags:) Så nu blir det ett litet bildspel här tänkte jag!;p

 
Jag gosade för fullt med Saras söta misse!


Jag, Sara och sandra


Jag är inget fan av att vara seriös på bilder;)


Jag och linda drar en pose..


Jag och finisabelle!:)


13 september

Snälla, kan någon ge mig ett par vita converse?! Jag vill ha ett par mer än gärna men jag har inte råd just nu, och det suger riktigt ordentligt:( Ett par converse kan man ju ha till precis allt och jag skulle dessutom behöva ett par nya skor! GIVE THEM TO ME!;-)


<3

"Älskade pappa, morfar och vän. Vi står här med hråt och med saknad. Spil inga tårar, sa du, när jag dör. Det är inget att gråta för. I minnet lever jag ju kvar. Ingen kan dö som levat har. Tänk er, som om jag tog en promenad. Vi ses igen, inte nu men om ett tag".

Den dikten passar in så bra tycker jag!<3


<3



Jag älskar dig Morfar, kommer sakna dig fruktansvärt!


6 september

Idag är det söndag och då brukar vanligtvis skolångesten komma, det hör som till söndagar.. Men inte nu, för vi har inte hunnit få så mycket läxor osv ännu och det känns så fruktansvärt skönt!:) Jag känner mig på fantastiskt humör och allt bara flyter på hur bra som helst just nu:) Jeanette kom även förbi med två sminkningar på Face som jag fick!:) Jag kan bara säga en sak - WIIIEE!!

 


RSS 2.0