26:e februari

Idag har varit en super dag, även fast jag varit så trött så ögonen knappt har hållt sig öppna, på det har jag sett ut som ett slitet troll men ändå har dagen varit perfekt ; ) det måste vara det underbara vädret som gör att man känner sig som så "lycklig" eller vad man ska kalla det, det är en så himla behaglig känsla då man kliver upp och solen lyser, sen är det ju inte så fasligt kyligt heller, typ -7 : )

Nu har jag just kommit hem.. har varit och hjälpt min söta mormor lite, skottade hela deras altan som var förbannat jobbigt, det gick skit bra till en början och jag kände mig så jävla duktig, men sen ställde jag mig på nå mupp sätt så jag fick jätte ont i ryggen. Men det var ju inte något nytt, jag lyckas alltid med något. Sen masserade jag henne i 40 min och gick ut med Julius i en halvtimme, hon förklarade hur snäll jag var i säkert 10min efteråt, haha sen skänkte hon även 100kr till mig som var väldigt behövligt! Dum som jag är så hade jag glömt att studiebidraget kommer imorgon så då blir det en snabbsväng på stan efter skolan. Man måste ju shoppa något snajsigt till kvällens bravader.
 Ska koka mig en kopp the nu, sen är det nog dags för sängen så jag är piggare imorgon -det är ju trots allt fredag då och ni kan ju lista ut vad det innebär;)

ciao


24:e februari

Idag är det den 24;e februari alltså fettisdag då man ska äta semlor, men jag kan som inte förstå varför man just ska äta semlor egentligen. Det finns ju bakverk som är 1000 gånger godare, exempelvis wienerbröd ;) MUMMA! Semlor är en torr bulla med ett aldelens för tjockt lager med grädde.. och mandelmassan är som pricken över i;et på hur illa det smakar. Tur att man inte blir tvingad till mycket här i livet ;p Men jag har ändå tjockat i mig både tårta, och diverse kakor för det är min mors födelsedag idag, 39år gammal..Så vi har haft främmande i stort sett hela dagen av hela släkten.

Sitter och kollar på massa fina tatueringar som jag mer än gärna skulle ha ; ) men grejen är den att om jag nu skulle tatuera mig så skulle jag aldrig kunna bestämma vilken av alla dessa.. nä fyfan vilken besluts ångest jag skulle ha. Men jag är mest inriktat på antingen något "old school aktigt" eller japanskt :) menmen.. slut på drömmandet, finns inga pengar till det och en väldigt motvillig mamma. Inte så länge tills jag fyller 18 så får väl fundera tills den dagen kommer=p Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova som aldrig förr, är verkligen döds trött.

ciao : )

22:a februari

Den här dagen har inte bestått av speciellt mycket, haha jag vaknade så sent som 4, men behövde sova för det blev rätt sent igår, elin körde hem mig där vid 5 kanske.. Så då jag vaknat packade jag ihop mina grejjer och for till min kära mamma : ) har varit med Emmsi på statoil och hållt henne sällskap medans hon åt en korv och handlade lite. Fick veta att hon ska flytta till huset bredvid mig och bo där iallafall ett tag : ) Gud så trevligt, då har man nära hem om man ska och hälsa på där! Nåja, nu ska jag baka en kaka, blir väl kladdkaka bara för att det är så gudomligt gott : )

Nu är det såhär att jag är i ett stort val och kval om jag ska fortsätta färga mitt hår som på den här bilden, eller om jag ska testa något nytt. Ska jag behålla den här färgen eller inte? : )

  
ciao

den efterlängtade helgen är här;)

SJUKT SKÖNT MED HELG! Fredagar brukar ju många laga gomiddag och duka fint osv, det brukar jag/vi också göra. Men idag kändes det jävligt jobbigt, är ensam hemma så finns ingen som kan göra något åt mig och känns tråkigt att sitta och äta gomat helt själv.. så det fick bli en hemmagjord hamburgare, men den blev rätt god måste jag säga. : )  Yeppyepp, det här är en sån kväll då man har för mkt tid.. sminket är redan klart och klockan är bara typ 6. nåja, får väl sitta och platta mitt hår tills det går av eller något för att fördröja tiden. Klockan åtta påtta lingon råtta kommer Elin och Robin och hämtar upp mig, sen blir det att... haha ja åka bil gott folk. Kom på att jag kan diska bort äckel disken så går tiden lite fortare iallafall. Trevlig helg allesammans :D

ciao


19:e februari

Nu mina kära vänner kan jag ta och meddela att jag har skämt ut mig ;) Efter många om och men så tog jag plastpåsarna som vi håller på att sälja, och gick till grannarna och plingade på.. haha uschh sånt är de värsta jag vet. Man känner sig så himla töntig och stå där och predika om vad man nu säljer. Nä huvva, men jag är iallafall nöjd att jag gjorde det, så nu har jag 120kr extra : ) - är fan hel nöjd att jag ens vågade! aja, nog om det.. imorgon har jag prov i matte b så det blir väl en till kväll med stenplugg.. känns inte speciellt lockande att sitta med matteboken istället för att typ se en film och bara mysa. Kommer sitta där på provet imorgon som ett frågetecken hur som helst, har sjukt svårt för matte men får försöka göra mitt bästa. Men först ska jag ta ett bad och ta det lite lugnt, det är så sjukt skönt.. fast jag badar aldrig mer än typ en halvtimme, blir less så snabbt.. Nåja, ha en bra kväll ni för det kommer jag inte ha ; )

ciao


17 februari

det här är en sån där jobbig jävla dag för mig då allt är skit, ingenting är bra! mitt hår är cp, finns inget att se på tv, det suger att sitta vid datorn, har ingen film, känner mig äcklig av någon konstig anledning osv osv.. fan också! jag skulle bara vilja lägga mig ner och dö för stunden, fick värsta gråt utbrottet för ett tag sen, började gråta helt utan anledning..
haha fan alla måste ju undra vad jag har för fel egentligen ;)  Nu ska jag försöka göra något åt den här piss kvällen! (om det nu går)

- har inte varit med nathalie och michaela på evigheter känns det som.. det suger det också!!

sådärja.. nu har jag delat med mig av denna äckliga dagen. haha : )

hejdå.

15 februari

jag har inte skrivit någon blogg nu i helgen så jag får väl ta och berätta lite om de lilla som har hänt :)

Fredagen började som en ren jävla skit dag, ingenting gick som jag ville och då vår idrottslärare ropade att det var 3 minuter  kvar av lektionen så kommer bollen till mig och bang, tre fucking naglar gick av.. Så himla typiskt.. kostar 100kr/nagel att laga så alltså 300kr + att jag måste fixa till alla så typ 600kr blir det sammanlagt. Jag blir så trött, funderar faktiskt på att ta bort min nagelförlängning nu börjar bli less, kan ju faktiskt lägga pengarna på något vettigare istället. Jag behöver tex: mjukisbrallor, underkläder, smycken och någon ny partyklänning. Nåja, senare lagade jag och Sanna mat hemma hos henne sen hämtade Elin upp oss så blev det att åka lite bil och sådär. Igår (lördag) hände det ingenting typ, jag och sanna tog en lugn kväll hemma hos mig och kollade lite film och åt massa gott, det var mysigt : ) Nu ska jag strax ta ett bad, sen blir det helkväll med matteboken och geografin. Tråkigt men sånt som måste göras.

nå tjaoo!

12 februari

Jag har just upptäckt hur många saker det är som jag verkligen vill ha ; ) haha det är mestadels kläder.. åhhh jag vill typ ha massa adidas tröjor och hummel tröjor, har kommit så himla fina nu. Men om det nu blir någon ens så blir det då inte mer än en och det är för nästa studiebidrag. 700kr/st så det är ju ändå rätt mkt pengar, sen har jag ju mina utgifter på naglarna också varje månad.. ca: 400kr. Huhh.. jag önskar bara att jag kunde vinna på lotto eller vad som helst, JAG VILL HA PEENGAR! fyfan vad kul att bara få unna sig en massa saker.. nä slut på drömmandet. Ska hoppa i duschen nu och sen ska jag ta äckelbussen till Sanna och kanske kolla någon film, sen blire att ta äckel bussen hem igen för att sova.. Ska kliva upp 7 imorgon även fast jag egentligen börjar 12, bara för att gå på "extramatten". Förstår ni hur bra jag är då!? fast jag måste jag har nämligen prov på tisdag i matte b, och shit vad svårt det är :O nä nu blev jag nervös redan nu bara för att jag började tänka massa på de. Duschen is waiting
    
byee

10 februari

alltsåå väädret : ) fyfan vad härligt det är, jag vill som vara ute mest hela tiden känner jag, nu då solen skiner för en gångs skull. Igår på dagen då jag, sanna och elin kom hem till mig för en kisspaus så hade mamma köpt mig en jacka : ) har velat ha den och har haft panik för att jag inte har haft råd och att den skulle ta slut, men snäll som hon är så låg den där på soffan : ) Provade den och javisst, satt fortfarande lika jävla bra! nää nu ska jag ta tag i spanskan har prov imorgon nämlgen =s sen ska jag fixa mig lite och kila iväg mot lärkan och göra bort den där lektionen, det brukar vara ganska kul ändå;p sen blir det kanske en sväng förbi dom gammla aporna på östermalm ; ) haha jag satt och funderade idag och vad fan är det man skriver egentligen i sin blogg, det är ju inte speciellt intressant om man tänker efter;p

NÄ NU FÅR DET VARA NOG =)

Ciaaaoooo


helgens bravader

i fredags blev det att åka bil en hel del, med Elin och Sanna och folk som åkte då och då, det var trevligt! : ) Jag gillar som att åka bil och lyssna på music då det är mörkt ute, det är så mysigt. Nåja, vi besökte någon fest också men det blev inte en sån lång vistelse där.. Igår var jag och Nathalie my baby och fixade hennes mamma inför party, lockade håret och allt, hon måste ha varit den snyggaste den kvällen -helt klart ; ) Vi for till mig lite senare och lagade middag, eller middag kanske man inte borde kalla det egentligen (nudlar & trocadero) haha, det smakade skit jag kan ju ta och berätta också. Miiickis kom mot kvällskvisten och då blev vi som taggade på att hitta på något så vi satt där och som små förberedde oss för party, sen efter vi hade suttit och varit taggade ett bra tag så kom vi fram till att vi nog inte orkade fara någonstanns för att det hade hunnit bli så sent, dessutom så tog vi oss ingenstanns. Så vi poppade popcorn och skippade ölen och tog ett glas med gammal hederlig trocadero istället :) - och kvällen blev lika jävla trevlig för det! ;)

2 februari

Satt just och kollade igenom datorn på massa gammla bilder då jag var blond, känns som att det var finare & fräshare då men trivs ändå bra med mörkt;) haha ska inte prata om mitt gammla hår nå mer. Har varit och fått en hårfärg osv av mormor idag så har just sköljt ur färgen ur mitt hår och fönat klart det : ) blev några nyanser rödare den här gången, och jag blev nööjd! Hoppas andra också tycker det blev bra. Ska lägga ut någon ny bild sen, men kameran är pajj så tills dess får jag nöja mig med dom bilder jag har i datorn :( Nåja, back to the plugg, sen blire ett vaaaarmt skönt bad ;) 
 



 


söndag :)

Nu har det gått och blivit 1:a februari, är på sjukligt bra humör just nu alltså : ) måste vara för att det är så fint väder ute, shit vad det ser härligt ut.. Den här dagen som skulle bestå av pluggning för mig men jag måste nog ta en ispromenad! Har hittat ett par as snygga skor som jag funderar på att köpa.. blev kär i dom!=) kolla hur snygga dom är; 

Nää nu ska jag ta mig en kopp varm nyponsoppa, sedan blir det nog en sväng på isen, hade varit sjukt nice att åka skoter, grilla hamburgare på isen och bara mysa på.. men det hinns inte med, så får ta det nästa helg möjligtvis : ) Måste bara säga det : fyfaan vad lycklig jag känner mig just nu : ) så himla skönt att allt är så bra! det finns ju anledningar till det, men en är nog att jag ska fara till min pappa idag : ) ska bli kul, det känns som att det är åratal sen jag träffade honom, även fast det inte alls var länge sen, ca: en vecka sedan. Nåja, nu väntar spanskan..

bye

RSS 2.0