29 juni

Veckan som har varit har gått sjukt fort.. Jag kan beskriva min vecka med: jobb (som var riktigt trevligt faktiskt), boden, sol och bad. I lördags var jag och stekte med elin på gråsjälören och det var fruktansvärt nice, vi mumsade vattenmelon osvosv. Efter ett tag kom dock regnet och kom ganska snabbt på en plan för att fly från regnet. Vi bestämde oss för att dra ut mot klubbviken för att vi tänkte ju att regnet inte skulle nå dit. Efter vi hunnit vara på klubbviken en liten stund hade ju såklart åskvädret kommit ikapp oss så vi pallrade oss in i restaurangen och käkade massa god mat och unnade oss massa sånt. Så det resulterade trots allt en bra dag, med ändå rätt mycket sol!

Idag alltså söndag har hela dagen spenderats på tjuvholmssundet och för mycket stekande i solen, jag som aldrig brukar bränna mig är röd som en kräfta på snoken vilket inte är speciellt snyggt. Nåja, det blir ju brunt sen förhoppningsvis. Jag for efter det en sväng till sjukhuset och hälsade på morfar sen ica maxi och köpte jordgubbar och for vidare mot first camp campingen där Nathalie, Joel och Andreas var. Så kvällen har spenderats med dom.

Nu ska jag börja bege mig mot min säng eftersom jag börjar jobba 08.00 imorgon.

Auf Wiedersehen people!


17 juni

Alla jävlar som just nu har ledigt och varken har fullproppat med jobb, fruktansvärda städningar, slitet äckligt hår och ja, you name it. Ni kan ju bara ta och fara iväg långt åt h*lvete. Jag vill få alla dom där sakerna bortgjorda och visserligen kommer nog tiden att gå fort. Just nu känns det bara så himla orättvist att vissa är helt lediga och kan parta på och göra allt vad dom känner för.. Jag känner mig som en riktig jävla tråkmåns för det mina dagar består av är: att kliva upp 06.30, jobba från 8.00-16.00, äta middag, vila, se lite tv, sova. Hur kul liv är det egentligen?

Hm... jag är ju en sån som hela tiden vill ha fart runt omkring mig och att det i stort sett ständigt ska hända något spännande. Men icket, den sista tiden har det då inte hänt en minsta liten spännande grej. I helgen är det midsommar iallafall, och jag kan meddela att jag redan har börjat ladda upp mig. För då jobbar jag minsann inte! Jag kommer nog att parta för hela luleå kommun! ;) och det kommer bli så sjukt nice.

todiloo

15 juni

Första dagen på sommarjobbet är nu avklarat. Det var betydligt bättre och roligare än vad jag förväntat mig, och det är nog ett ställe jag skulle kunna fara tillbaks till. Det är nämligen ett kommun jobb på Örnens äldreboende. Ska endast vara där i 3 veckor, och ja... det kommer nog kännas tråkigt på något sätt då det kommer till sitt slut. Sen är det en till sak som är ett väldigt + i kanten men det tänker jag inte gå in på ;) Imorgon har jag mitt förbannade matteprov och jag ber till gud att det ska gå bra!


10 juni

Dagen började med att jag gjorde bort ännu ett prov i matte b (denna gång -sannorlikhetslära). Nervösare än någonsin satt jag där då hon rättade det och jajjamen -I MADE IT!;) sjukt skönt.. Nu är det bara ett kvar, som jag får fara tillbaks till skolan och göra på måndag.. Ikväll var jag såklart och kollade på Carro och Petter som gick på balen. De var sjukligt fina, och jag kan väl erkänna att det rann en tår eller två ner för min kind ;). Om jag hade bestämt vem som skulle bli balens drottning för ikväll så skulle det utan tvekan ha varit Carro. Hon var inte vackrast bara för att jag känner henne, utan hon var verkligen det på riktigt!


Sjukt fina tillsammans! :´)

10 juni

Idag har man spenderat ännu en dag hemma och bara tagit det lugnt (feber var orsaken). Jag har hunnit med något vettigt iallafall som att; Jag skrev om min svenska bok (män som hatar kvinnor) och mailade den till min mentor, och även nästan filat till historian så den blev en komplett skriftlig del! :) Känns skönt att kunna skjuta undan något iallafall. Kvar har jag nu muntliga nationella och ett matteprov. Matteprovet är detjag är som mest nervös över, men jag ska verkligen försöka ge gärnet och fixa det. Får se om det bär eller briser.

Nu mot kvällskvisten var jag och kollade på underbara paren Michaela, Krille, Nathalie och Jon. Allihopa var sjukligt fina, och ohja! Jag fick tårar i ögonen då dom kom glidandes med sina feta bilar och klev ut som om dom vore rikiga kändisar. Tv var där och filmade och vars man än kollade så var det någon som tog kort. Sorgligt nog är man väl med där i bakgrunden på ett x-antal bilder och ser ut som en gammal råtta, men det kan inte hjälpas. Förhoppningsvis kollar dom väl på de upklädda fina paren istället för en sliten nucka som jag.


Nathalie & Jon i högsta hugg med Champagne glasen!;)
     
     
Krille & Michaela, sjukt fina!

Mina babes<3


Jon och Krille var så fina dom med:)


Här har vi stortokarna samlade, fan vad ni är bra!:)

7 juni

Helgens fantastiska bravader:



Fredagen spenderades med min kära vän Nathalie (även kallad mongoloid), vi åt gott hemma hos mig och såg på teaterfilmer med min kusin.. haha jag vet det låter lite psyko men det var kul att se henne stå där och sjunga och uppträda. Hon är nämligen en liten sångfågel på 13år. Efter den goda middagen började vi traska mot SF, vi skulle se män som hatar kvinnor. Och om jag ska vara ärlig så var jag lite skeptisk för ett ögonblick, det kändes inte som att det skulle vara min typ av film. (Svenska filmer brukar jag alltid såga) men den var riktigt riktigt bra! en riktig + i kanten film;)

Lördagen spenderades med Elin, heffa och fredrik vi for till piteå cruising och det var ta mig fan riktigt najs! haha, vi sjöng som tokar och spelade allt från dansband till rixfm:s mest poppiga låtar.. jag lägger upp några bilder, för som ni vet så säger en bild mer än 1000ord.



wiiiiieeee

3 juni

uuuhh. jag känner mig verkligen skit stressad inför alla grejer som är kvar i skolan.. Matteprovet är det som jag är mest nervös för :/ det känns bara som att det kommer gå åt helvete på provet. Men jag ska iallafall försöka mitt bästa, om det skulle visa sig att det ändå inte går så får jag väl ta den smällen. För man kan fan inte försöka mer än vad jag har gjort det här läsåret! Gud, jag kan då omöjligt vara missnöjd med min insats. Alla är olika och vissa har det svårare i vissa ämnen än andra, that´s it!

Idag har jag lyckats hinna med mycket saker:
Jag klev upp 06.30 duschade och gjorde mig i ordning för att kila vidare till skolan. Har hunnit ha lektioner och varit på en debatt. Efter det hann jag med en lunch på sub med Linnea och Carro, dock var mackorna inte lika goda som dom brukar, men det mättade iallafall magen:). Efter det kollade jag på massa kläder på stan men det blev inget inköp, känner en VÄLDIGT stor press på mig själv för att det snart är skolavslutning och jag måste hitta något fint att ha på mig, någon som har ett tips på en söt klänning??! Tusan, nu börjar det bli rätt sent så borde nog pallra mig i säng så jag orkar kliva upp 06.30 imorgon också. 

adiós.


1 juni

Det är hur mycket som helst kvar i skolan och nu har min kropp lagt av helt och hållet.. Jag orkar verkligen inge mer.. den här veckan har jag: historia redovisning, svenskaboken ska vara utläst, matteprov, geografi inlämning (redan försenad), samhälls, skriva klart svenska talet och säkert är det något jag glömt. SNÄLLA KAN NÅGON BARA DÖDA MIG! :(


RSS 2.0